Deletedmom9823 Yoyko park yatak almak istiyorum burada en çok onu övdüklerini gördüm özellikleri benimde hoşuma gitti ama hiçbi mağazada göremedim sizler nerelerden aldınız ? Ve ne kadara
UralAybars0921 Deletedmom9823 hiç sorma geçen aya kadar 1000 tlye satılıyordu çok mağazada da vardı. Daha var diye almadım. Hem pahalı olmuş hem de mağazalarda stok kalmamış 😒
Ayyildizmom7 Ben Hepsiburada dan aldım canım hem yatağını hem arabasını ikisi de çok kaliteli ve sorunsuz geldi.
Ayyildizmom7 UralAybars0921 ya şuan baktım ne kadar pahalanmış ben 900 e yatağı 1400 e arabasını aldım ikisi de uçmuş. Talep çok olunc klasik satış politikası fiyat hemen artıyor demekki.
Ela20 UralAybars0921 ara ara indirime girer mutlaka yine girer diye düşünüyorum zaman varsa acele etmeyin
Ayyildizmom7 Deletedmom9823 evet ben tamamen denk gelip aldım özellikleri istediğim gibi olduğu için sonrasında burda alanları gördüm. Genel olarak bir memnuniyet var ama hemen doğum yapmayacaksanız biraz indirim takip edin şu an yüksek ve indirimde gördüğünüz an alın biz arabayı sipariş ettik ertesi gün 200 TL zam olmuştu.
Ysmmmnn Ayyildizmom7 youtubede bir vşdeo izledimde baymn yatağınbazalıymış anne yanı özelliğini kullanmakta zorluk çekmiş aşağıda kalmış beşik sizinkidemi öyle acaba
shinemuu ozklcayse A-karaisli Ayyildizmom7 Bende bu yatağı almayı düşünüyorum da yatağa tam yapışıyor dimi bunu merak ediyorum ??
Deletedmom9823 Snadllii0658 evet şuan en uygun çiçek sepeti acaba orda iade varmı herhangi bi durum olsa
shinemuu Deletedmom9823 Snadllii0658 çiçek sepetinde 1679 lira yazıyor. Yanlış yeremi bakıyorum acaba Hepsiburada da 1499.
Eylulunannesi-2 Deletedmom9823 hepsiburadadn alablrsn cok kısa sürede elime ulastı benm. Sorunsuz geldi. Ben haki rengini aldm cok tatlı
A-karaisli Deletedmom9823 ben aldım canım cok da memunun yoyko anne yanı park besik Hepsiburadan 1000 liraya aldık