Loveme Deletedmom9823 ben Hepsiburadafan 1000 TL’ye almıştım 3ay önce sonra burda yorumlardan görmüştüm karşıda bir mağaza varmış orada 750 TL’ye almıştı birçok kişi belki önceki postlardan bulabilirsin
asyahumam shinemuu evet ben bı ara saat başı bakıyordum indirim yakalamak için tabi şimdi bitti sayılır eksikler bakmıyorum pek 😊
Ayyildizmom7 shinemuu evet evet yapışıyor hatta bi bağ var yatağa diğer taraftan tutturulması için yoykonun kendi sitesinde görseli var yatağa nasıl bağlanacağının.
VeraVrea Deletedmom9823 trendyoldan aldık yaklasık bin tl sanırım çok kaliteli çıktı yandan acılması ve dikey uctan acılması çok önemli özellikler her park yatakta yok. içine yatak almak gerekiyor mu acaba
selnaz Deletedmom9823 ben aldım hepsi buradadan indirim vardı 1000 lira. Kurulumu kolaydi anne yanıda oluyor. Gorselle aynı geldi ürün
Nurunannesiii12 Deletedmom9823 hepsiburada’dan 1100 liraya aldım içine sünger yatak bakacağız kaliteli bir şey arıyoruz ayrı olarak farklı markadan aldığımız ic yatağını beğenmedik geri gönderdik
Ysmmmnn Ayyildizmom7 youtubede bir vşdeo izledimde baymn yatağınbazalıymış anne yanı özelliğini kullanmakta zorluk çekmiş aşağıda kalmış beşik sizinkidemi öyle acaba
Ayyildizmom7 Ysmmmnn benim bazamın ayakları yüksek yatağımda ekstra pedli yataklardan tam eşit gibi oldu benim yatağın pedi olmasa tam olurdu yani ama bence o kadarı dert değil gibi
Ysmmmnn Ayyildizmom7 iyi bari benim yatağımda bazalı ayroyeten yatağımda pedli baklm nasıl olcak umarm zorlanmam
Endo Ela20 yaş aralığına göre iki taraflı kullanılıyor o yüzden terch ettim kumaşı fermuarlı çıkarıp yıkadım bişey olmadı iyi yani şu an için henüz kullanmaya başlmdığım içn bu kadar yorum yapabiliyorum
Bernamelis Deletedmom9823 ben hepsiburadadan aldım indirimdeyken 900 e gelmişti baya güzel daha kullanmadık ama kurdum baktım 😊