MDT Iremsude 34 gün kaldı. Aşırı stresli Ya da heyecanlı değilim ama henüz sezaryen mi normal mi olacak belli değil o netleşse kendimi ona göre hazırlayacağım
Iremsude Gizemmerve13 hayirlisi neyse o olsun ilk dogum bende nasil birseyle karsilasicagimi bilmedigim icin cok heyecanliyim benimde simdilik normal dogum gibi ama cati muaynesi falan olmadim daha hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
gizemir Iremsude şafak 18 gibi gözüküyor ama ben daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum heyecan dorukta 😬
Ebru-evlek Şafak 102 ama o kadar beklemeyiz sanırım ikiz oldukları için 😊 dogum stresi daha başlamadı
Iremsude EsilaErtugrul ne guzel az kalmis sizinde bende basliycam yikayip utulemelere ama biraz daha durayim dedim dogru zaman ne zaman bilmiyorum ama sanirim haftaya baslarim😊😊
Iremsude momof3 ayni bende vallahi cok stresliyim ama atlaticaz hepsini insallah gun gelicek bebegimizi kucagimiza alarak mutlu mesut evimize giricez
Smysmysmy Zeynep_18 aynıyız neredeyse. Benim de 23 gün kaldı 😅ama normal istediğim için kısala da bilir uzaya da bilir bu süre 😇