Iremsude yeniannna34 evet bi aksilik cikmazsa normal istiyoruz doktor da olur desi ama tabi catiya bakmadi bekliyoruz bakalim oglanin gonlu ne zaman olursa o zaman gelsin ama erken gelmesin😄😁
Tugcegkn Uygulamaya göre Bizimde 11 gün günümüz var ama beyefendinin gelmeye niyeti yok gibi 🤷♀️ Ara ara stresleniyorum ama yatıştırıyorum kendimi 😊
momof3 Iremsude Benim de son 80 gün insallah 🐥 Bu ara çok yoğunuz kan tahlilleri vs sıklaştı kan takibim sıkı yapılıyor doğumum riskli biraz.Hayırlısıyla gelsinler ben şimdiden doğum psikolojisine girdim
Iremsude momof3 ayni bende vallahi cok stresliyim ama atlaticaz hepsini insallah gun gelicek bebegimizi kucagimiza alarak mutlu mesut evimize giricez
Hilalmira Iremsude bugun doğurmam lazım 🌸 doğum tatihimiz bugun ama gelmiyo hanfendi 🙏🏻 Heyecan stres her şeyi aynı anda yaşıyoruz
Ayanbsra Son 25 ama doktoruma göre 1 hafta içinde doğabilir hiç korkmuyorum aksine bebeğime kavuşacağım için çok mutluyum heyecanlıyım çok merak ediyorum kızımı kollarimda kokusunu çekmek istiyorum hayirlica inşallah 😍
Iremsude Melike-Alya sevmis yerini 😁😁hayirlisi neyse o olsun bi bakmissin kucaginda insallah goruruz bizde o gunleri
Reyhanselim aselnannesi sezeryan kaç haftalıkken alıyolar ki benimde 92 yazıyo ama mecburi sezeryan olcam tam kaç bilmiyorum hala
Iremsude Reyhanselim sanirim 37 38 de oluyor sezeryanlar bende tam bilmiyorum ama hayirlisi neyse o olsun hakkimizda
aselnannesi Reyhanselim yani ben kafadan 2 hafta atiyorum çünkü çoğu zaman 38 de alıyorlar diye biliyorum ama doktoruma sormadım
zcelik Iremsude son 43, 3. Doğum olmasına rağmen aynı hisler var, her bebek her doğum şahsına münhasır oluyo, hiç aynı olmadılar yormadan acıtmadan gelirler İnşaAllah
Iremsude zcelik insallah nerde varsa herkesi o yolda oyalanmasin insallah allah isteyen herkese de versin yasatsin bu duyguyu
EsilaErtugrul Iremsude son 51 gün şuanda kıyafetlerini yıkayıp ütülüyoruz yerleştiriyoruz çok heyecanlıyım 2. Gebelik😍
Iremsude EsilaErtugrul ne guzel az kalmis sizinde bende basliycam yikayip utulemelere ama biraz daha durayim dedim dogru zaman ne zaman bilmiyorum ama sanirim haftaya baslarim😊😊