Iremsude zcelik insallah nerde varsa herkesi o yolda oyalanmasin insallah allah isteyen herkese de versin yasatsin bu duyguyu
Iremsude Reyhanselim sanirim 37 38 de oluyor sezeryanlar bende tam bilmiyorum ama hayirlisi neyse o olsun hakkimizda
Iremsude Melike-Alya sevmis yerini 😁😁hayirlisi neyse o olsun bi bakmissin kucaginda insallah goruruz bizde o gunleri
Iremsude Mersin33kader dogal sabunu rendeledim su ile kaynattim hem kokusu da guzel hem dogal kendim yaptigimdan icime de sindi be kadar dogal dessekte deterjanlara yinede dogal sabun ile olana benzemiyordur diye ben kendim yaptim bu yuzden
Haticetalan Asyaayaz1 siz de mi 33 haftalıksınız bnmde uyg göre 49 gün ama sezeryan olcağım için 37 günüm kaldı 24 temmuz doğum❤
Elisammmbade Iremsude Şafak 40🥰 bu rakamları buralara yazmak için o kadar sabırsızlanıyordum kiii.. hiç geçmeyecek sandım🤭🤭
aselnannesi Reyhanselim yani ben kafadan 2 hafta atiyorum çünkü çoğu zaman 38 de alıyorlar diye biliyorum ama doktoruma sormadım
Reyhanselim aselnannesi bende 39 diye biliyorum 38 alırlarsa daha iyi olur tabi bir an önce kavuşurum kızıma☺️