Halime04 nisaninannesi2 bende aydin sökede yaşıyorum 20haftalığım bizde galiba şubat annesi olucam çok heycanlıyım allah biranönce kucagımıza almayı nasip etsin 🙂
SuY ipekkizim2601 bende magnezyum kullanıyorum ne için yazdı bilmiyorum ama 😃 siz ne için kullanıyorsunuz
Halime04 Nefisewe wala memet arıca vardı tahini çıktı giiti sonra ouzhan beye gittim bikere pişman oldum artık gitmicem aydın ünüversiteye gidicem sisizin hangi doktor
112prmanne Ygtkgn hiç iyi değilim 🙁 19+6 dayız düne kadar çok güzel hareketlerini hissederdim dün az hissettim bugün hiç hissetmedim doktoruma mesaj attık ve bana görüldü yaptı bıraktı moralim çok bozuk belkide normaldir bilmiyorum sizin başınızdan böyle bişe geçti mi ?
Elisaceren Ygtkgn ben 22 haftadayım yemek yiyince midem kötü oluyor iştahım azaldı , karnımda kasılmalar başladı doktor magnezyuma basladı .. bebek beslenemeyecek diye korkuyorum :( geçen haftada hastaydım .. sizin nasıl gidiyor ?
Elisaceren 112prmanne 19. Haftada hareketleri çok hissetmemenizde sıkıntı yok 25 den sonrası önemli diyorlar .. ben 22 deyim sürekli hissetmiyorum ara ara hissediyorum sıkıntı yapmayın kendinize