nisaninannesi2 Ygtkgn Ben şimdide kadar 3,5 kilo almışım😅 hiç almayanlar var, nasıl olacak bilmiyorum iştahım açıldı
Ygtkgn nisaninannesi2 bende 3kilo almsm toplamda ama doktor dedi dikkat etmezswn artk her ay iki kilodan fazla alirsin dedi ne ediiiceeezzzz:))))
nisaninannesi2 Ygtkgn Sonumuz hayrolsun🙈 ben 1-2 haftadır diyetisyen arkadaşım var onun önerilerine göre beslenmeye başladım. 10 gündür kilo sabit. İlkinde 26 kilo almıştım son ¾ ayda öncesinde hiç almamıştım, kafamda deli sorular🤪
nisaninannesi2 Ygtkgn 2. sınıfa giden kızım var sanki hasta olacak gibiydi dün ama bugün birşeyi yok. Ama benim boğazım gıcıklanıyor🙄 İnşallah hasta olmam, bana da bulaştı galiba
112prmanne Ygtkgn bel ağrısıyla başım dertte yürümeyi bırak uzandığım yerden desteksiz kalkamıyorum sizlerde böyle misiniz 🤦🏻♀️
Ygtkgn nisaninannesi2 Gecms olsun bende bir haftadir öyleyim malesef bogaz agiris öksürük var sanirim salgin var ama kime sorsam ayni yada mevsim gecisinden dolayi alerjik olabilir
Ygtkgn 112prmanne Benmde biraz agriyor ama dayanilmicak gibi degil cok sükür arada germe falanmi yapsaniz öyle youtubeda bi kadn var elcin demirel diye cok güzel videolari var gebelee icin bi bak istersen :)