Elisaceren 112prmanne 19. Haftada hareketleri çok hissetmemenizde sıkıntı yok 25 den sonrası önemli diyorlar .. ben 22 deyim sürekli hissetmiyorum ara ara hissediyorum sıkıntı yapmayın kendinize
112prmanne Elisaceren ay ne bilim her gün akşam hareketlenirdi konuşurdum şarkı söylerdim tepki verirdi iki gündür hiç bi kıpırtı olmayınca korktum hastaneye gidicem muhtemelen bu tedirginlikle pazartesiyi bekleyemem
Elisaceren Ygtkgn ben 22 haftadayım yemek yiyince midem kötü oluyor iştahım azaldı , karnımda kasılmalar başladı doktor magnezyuma basladı .. bebek beslenemeyecek diye korkuyorum :( geçen haftada hastaydım .. sizin nasıl gidiyor ?
112prmanne Elisaceren bana magnezyum vermedi doktorum söylemedi bile oysa en son gittiğimde çok kemik ağrım var demiştim
112prmanne Elisaceren senden farksiz sayılmam 5. Ayı bitiricez daha verdiğim kiloyu bile alamadım aynı senin gibi korkuyorum bişe olur diye ama çok video izledim olmazmış
Ygtkgn Elisaceren Gecmis olsun vitamin kullaniyormusun kullaniyorsan korkma senden almasa bile vitamin destegnden alir alcagni :)
Elisaceren 112prmanne Yok hiç korkma bu haftalarda düzenli hissedemezmişiz zaten .. tabi gidin hastaneye içiniz rahat olur sonrasında
Ygtkgn 112prmanne canim ben genelde hergün hissediyorum hissetmwynce bi müddet sirt üstü yatiyorum ama benim ikinci gebeligim senin ilk gebeliginse gayet normal bir durum ben ilk gebeligimde birkac gün hissetmedigimde oluyordu ama tabiiki bence doktoruna bir gözük icin rahat etsin en azndan yoksa kafanda kurarsin acilde doktor falan yokmu
Hatice_1326 Selam canlarım . 21+4 günlük olduk . Dün detaylı ultrasona gittik. Her şey yolunda . Plasenta previa marjinal var . Bu durumu yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti .
Gamze-Mdn Hatice_1326 benimde detaylı ultrason da plesanta previa marjinal çıktı şu an 22. Haftamdaym bide kalp atışında direnç çıktı doktor tuzsuz diyet verdi. İnşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza 🙏
fatma_ege_e Hatice_1326 iyi akşamlar biz de 23+4 deyiz detaylıda benim de plasenta prevera marjinal çıktı o sebepten dolayı oğlum yan duruyor aşağıya inemediği için kendine yer yapıyor dedi baş solda ayaklar sağda dedi. Bebeğimin gayet sağlıklıymış yan durması önemli değil dedi bu sana ağrı yapar sadece dedi.şuan için normal doğum mümkün görünmüyor dedi.normal doğum plesanta 2 cm daha yukarı çıkar ve bebek doğum pozisyonuna geçerse denenebilir dedi..size be dedi acaba merak ettim