Kubrasszr amin bende merak ediyorum hastane nasıl hemşireler nasıl genelde memnundu okuduğum bir kaç post ama. Ziyaretçi geliyor mu şuan vs merak ediyorum haftaya zaten soracağım hastaneye ama

Eski9 ben Necla hanıma gittim 2 bebeğimi de onunla doğum yaptım çookk memnunum ebeler hemşireler vs çok güzel ilgileniyorlar gerçekten

Eski9 geliyor ziyaretçi benim ailem hep gelmişti doğum anında da ordalardı odama geldikten 1 saat sonra falan gittiler

ZZeyynePP hastanenin doktorlarından genel olarak çok memnun herkes ben Asiye hanıma gittim ilk 20 haftada çok tatlı dilli bir doktor ilgili sevdim ona devam ettim hep derya hanımla Necla hanımı da duydum artık sona geldim zaten 🙈 sadece Asiye hanım çok çok fazla yoğun aşırı hastası var bazen çok beklemek zorunda kaldık tek sıkıntısı bu birde muayeneler bazen çok kısa sürdü

miniginannesi9 zorunlu sezeryan 3600 dediler bize doktora göre ücret değişmiyor sanirim

Eski9 benım doktorumda asiye hanım 6 ay önce kuzenim asıye hanımda dogum yaptı eli cok hafif agrım fazla olmadı dedı cok fazla memnun olan oldugu ıcın bende gebeliğimin baskndan beri asiye hanıma gidiyorum inşallah dogumumda onunla olucak :)

Eminea34 inşallah bizimde kolay geçer ya ilki çok zordu bugün haftaya gel günü ayarlayalım dedi bende dedim Asiye hanım bitiyor artık korkuyorum dedim güldü oda inşallah iyi geçer

Eski9 bende Fatma hocaya gidiyorum memnunum şu zamana kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür iyi bir doktor 33.haftadayım bakalım bizde sabırsızlanıyoruz çok kalmadı sizede çok geçmiş olsun inşallah evladınızda sizde sağlıkla çıkarsınız hastaneden 😌

Tugbanida ay inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim doğum yapan arkadaşlar yazsa bizde bilgileniriz güzel olur

Bende Nisa hastanesinde normal doğum yapmıştım 2 buçuk yıl önce,Muhabbet hanıma gidiyordum çok rahat geçti doğumum çok ilgiliydi personel çok memnun kaldım, ikinci kızımı da orda doğurmayı istiyorum inşallah🙏🏼

Benım doktorum da asiye hanım kaç haftadan sonra gün verılıyor acaba

neslihnf- ben bugün 36+4 um haftaya gel son muayeneyi yapalım gün verelim dedi 37 de gün verecek yani

Eski9 çatı muayenesi oldunmu hoc olduysan kacıncı haftada oldu bn suan 34+3 oldum ay sonunda gidicem tekrar

neslihnf- ben zorunlu sezeryan olacağım için çatı muayenesi olmayacak sanırım henüz olmadım çünkü

Eski9 anladım allah saglıkla kucağımıza almak nasıp etsin hepımizn 🙏🏼