Betul3425 Ilkgozagrimiz önümüzdeki hafta başlıycaksa dr randevuları neden kapalı ki acaba 🤷🏻♀️ Siz nasıl aldınız acaba?
MucizemE Namıkkemal Mahallesi Kurudere sokağı 1/ 5 ,34762 Ümraniye İstanbul 0216 335 52 00 doktorun adını unuttum valla ama sen ara randevu al bebek için detaylı ultrason de ayarlar onlar Medicana hastahanesinin karşısı
Baloglumveannesi GzdeBilgeYlmaz bende çamlıca görüntüleme merkezinde yaptırdım 230 ₺ ye ramazanda gitmiştim tam 23.haftamdı internetteki numarayı arayarak randevu alabilirsin canım 🤗
Ilkgozagrimiz Betul3425 dun konustum hastaneye gidipte hemsiresinden yada asistanindan da randevu alabiliyomusunuz
Ilkgozagrimiz Betul3425 gittim evet ama bosa gittim bu hafta yokmus sonra aradik persemveye cagirdi insallah persembe olur
Ilknurclb Ilkgozagrimiz randevu nasıl aldınız internetten mi yoksa telefondan mı internette hiç boş yer yok telde de nereye bağlanıcam bilmiyorum
GzdeBilgeYlmaz Kızlar geçen hafta Çarşamba günü gittim Ali beniana hiç ama hiç memnun kalmadım ... size de tavsiye etmiyorum detaylı ultrason gibi bakmadı 15 dk felan sürdü hem renkli değil Hem de birşey anlatmadı işlem bitince söyledi herşeyi moralimi. Bozdu yani yine de siz bilirsiniz
Betul3425 GzdeBilgeYlmaz bebeğinizin organlarınıza vs bakmadı mı raporu vermedi mi? Detaylı diyince renkli olmasına gerek yok bu arada 👍🏻
istanbulluanne Betul3425 Yok o ali beyden kimse memnun kalmıyor. Devlet iste özel gibi ilgilenmiyorlar maalesef
GzdeBilgeYlmaz Verdi onları. Ben renkli olarak düşündüm yani genel manada herkesin bahsettiği gibi bakılmadı.
Betul3425 GzdeBilgeYlmaz şahsen benim için bebeğimin iyi incelenmesi renkli zaten doktorumda her zaman görüyorum 😊