GzdeBilgeYlmaz Kızlar yardım edin hala bir hastane ve doktor bulamadım bu işlemi yapacak fiyatlar çok uçuk uyguna yaptıran arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi yazarmısınız? Teşekkürler şimdiden
ferideee GzdeBilgeYlmaz reyap hastanesi petek hoca var bu perşembe randevum var 400 liraya yapıyor eğer fiyat uygunsa hastanede beylikdüzü tarafında size yakınsa eğer
MucizemE Ben uyguna yaptırdım Ümraniye de Medicana hastahanesinin karşısında Çamlıca görüntüleme merkezinde 250 TL’ye
MucizemE GzdeBilgeYlmaz evet memnun kaldım benim doktorum yönlendirdi beni gittiğim hastahanede 600 TL’ydi çok pahalı geldi
GzdeBilgeYlmaz MucizemE benim gittiğim hastane de 600₺ istiyor tam adresini ve yapan doktorun adını verir misin Canım bizde orada yaptıralım
Demir Betul3425 3 ay önce yaptırdım internetten aldık randevuyu.1 hafta öncesinden veriyorlar ve sistem akşam 8 de açılıyor. Yalnız ben pek memnun kalmadım onuda belirtiyim.🙃
Betul3425 Demir giden arkadaşım çok memnun kalmış. Oda aynısını söyledi 1 hafta sonraya veriyo diye ama az öncde baktım yeni gün açıldı ama randevu kapalı 😞 galiba hala izinde prof 🤦🏻♀️
Demir GzdeBilgeYlmaz 15 dk bile sürmedi,bir kısmınıda telefonla konuşurak geçirdi,yüzümüze bile doğru dürüst bakmadan iyi birşeyi yok gelişimi 2 hafta önde diyip bitirdi.Çok şükür ki kötü birşey duymadım onun için varsın böyle olsun dedim.
Ilknurclb Ilkgozagrimiz randevu nasıl aldınız internetten mi yoksa telefondan mı internette hiç boş yer yok telde de nereye bağlanıcam bilmiyorum
Mmelek Bende yenibosnada halil aslan diye bi perinatoloğa yaptırdım 400 tlye. Yarım saat sürdü ne sordam cevapladı, muayeneye başlamadan önce konu hakkında bilgi verdi. Gayet memnun kaldım. 🙏🏼