1prensesannesi gamzeozer16 5 dk sürdü canım hiç hoşuma gitmedi doktor konuşmadı bile ne var ne yok anlamadım bile
cennetinsusu Atcn16 Paşabahçe Beykoz devlet hastanesinde muayene olduğun zaman. Onlar seni üsk. panason görüntüleme merkezine yönlendiriyorlar. 200 tl 1 saat kadar sürüyor. Normalde 350 tl doktor yönlendirdiği için 200 tl bn orada yaptırdım. Memnun kaldım😊
Baharkose cennetinsusu hangi doktor bende oraya gidiyorum acaba banada doktorum söyler mi sizinki gibi
SerapEyibil Merhabalar istanbul medilife hastanesınde yaptırıcam bu ayın 27 sınde 500 tl dedıler ındırım yaptırdım 400 tl ye yaptırıcam
gonulcelen Aybukealtintas işte fiyat farkları burdan çıkıyor bnde tam bunu demek istedim perinatolog diye araştırınca ztn cıkan isimlerde fiyatlar ortalama aynı.😉
Aybukealtintas gonulcelen birsey yaptırırkende uzmanının yapması bence en önemlisi diye düşünüyorum 🤗
Naciyee Atcn16 merhaba ben 500 tl detaylıya girdim eşim çok bıdı bıdı etmişti hatta ödeme yaparken kadına bu makinanın kaçıncı taksidini ödüyoruz diyip dalga bile geçmişti😃 Ama detaylıdan çıktıkdan sonra iyi ki ödemişim o parayı değdi dedi🙏🏻😊
KrlMlkSelmn Atcn16 benim doktorum özele gitmene gerek yok Üniversite hastanesinden ikili taramanı yaptırırken ayrıntılı ultrasona randevu al Orada ücretsiz yaptır dışarda o kadar para vermeme gerek Yok ama işte erken davranmak gerekiyor sanırım
NezihMeltemAcar GzdeBilgeYlmaz Sefaköy medipole gidiyorum . Özel Güngören hastanesinde de 290 lira renkli ultrason araştırmıştım
gamzeozer16 1prensesannesi meraba detaylıya girince yazın demiştiniz :) 20 dakikadan fazla sürücekmiş bugün gittim ama başı falan pozisyona uygun değildi doktorumun acil müdahale ye gitmesi gerekiyordu yarınnsabah gidicem :) unutmadan yazayım dedimm
1prensesannesi gamzeozer16 aynen devlet hastanesi böyle yapıyor ben trabzondayim canım sende gorununce unutmada yaz merak ederim orda ne kadar sürdü diye 😊
gamzeozer16 1prensesannesi tamam canimm bende haftaya salı günü gidicem ozaman yazarım benim doktorum normal muayenede bile 10-15 dakika tutuyor devlette olmasına rağmen bakalım detaylıda ne kdar olucak 😍
1prensesannesi gamzeozer16 saol canım iyi 20dk :) pozisyon nasıl uygun değildi ki benimkinende makat yaziyodu değişebilirmis doktorum herşey yolunda dedi bana da
gamzeozer16 1prensesannesi durus sekli felan beyefendi kendini hiç göstermedi haliyle bakamadılar 😍😄 yüzünü falan göstermedi sadece kilosunu filan söyleyebildiii