Atcn16 Kızlar detaylı ultrason çektirenler nerde ne kadar paraya çektirdiler acaba ? Bana çok pahalı geldi fiyatlar yaa 🤔
gonulcelen Atcn16 fiyatlar şehirlere göre ve gidilen doktora göre değişiyor sanırım. Ben 450 tl bgn gittim ama perinatolog özelden Adana da hepsi aynı fiyattı. Ama hastanelerde sanırım bazı doktorlar da bakıyormuş onlar uygun yanlış okumadıysam bir cok kişi radyoloji uzm yazmış. Sanırım uzmanlık alanlarına göre fiyatlar değişiyor. Çünkü Adana da hepsi 450 idi sadece balcalı da bir doktor uygun ama randevuyu cok önce almak gerekiyordu
istanbulluanne Atcn16 Istanbul şişli key plazada Recep Has beyde cektiricem 3 hafta sonra randevum. 750 lira banada çok geldi ama yapcak bsey yok 😒
1prensesannesi Atcn16 normalde özel e gidiyorum ayrıntılı için devletten randevu aldım ücretsiz. Aynı şeyi yapıyolar sonuctab
Merve26 Atcn16 özelde ve tip fakültesinde vardı esk.de ben özele gittim randevu bulamayınca 400tl ücreti vardı tabiki de pahalı ama bir kere sonucta
Handemehmet Kasım anneleri ve bursa görünce hemen yazmak istedm ben bu cumartesiye randevu aldm doruk cekirge hastanesnde 225 lira ama cok ucuk fiyatlar da duydum bu bana normal geldi siz nerde düşünüyorsunuz
Atcn16 Handemehmet hayat hastanesinde 250 tl dediler bi ultrason için cok geldi bana demek ki öyleymiş fiyatlar
gonulcelen Atcn16 canım bir ultrason değil bnce ya 50 dk sürdü resmen tarama yaptı yani saymadığı organ damar kalmadı bildiğim bilmediğim her noktaya baktı. Tabi ki önce Allah sonra doktorlarımıza güveniyoruz Allah’a cok şükür herşey yolunda çıktı 🙏🏻
Bekleyenler Atcn16 600 TL 700tl ye de var. bi ultrason ama alanında uzman kişinin yapması fiyatı arttırıyor
Handemehmet Eylul2018 evet şehirden şehire de farkediyordur illa😬 Yarm saat sürüyo dediler biraz fazka bencede
Bekleyenler istanbulluanne benim de 6 Ağustos a randevum var ama iptal edeceğim çünkü 24 haftalık olacağız o zamana. Geç olacak.
Secily istanbulluanne ben de aynı şekilde Recep beye gidecegim en iyilerdenmiş kendisi. Muayene olduktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı benle paylaşırsanız cok mutlu olurum🤗 benim randevum da agustos sonu
gamzeozer16 1prensesannesi devlette kaç dakika sürüyor acaba bi bilginiz varmı aynı özeldeki gibimi inceliyorlar
NezihMeltemAcar Bakırköy'de bilson diye bi yer var doktorum oraya yonlendırdı o yüzden 250 tl di . Normalde 750 mis. Doktor yolladığı icin indirim oldu .20haftalıkken gittim biraz da cinsiyet icin erken gittim aöa keşke 22 hafta da gitseydim bebisin yüzünü net görmedim . Sizde 20li haftalarda gitmeyin 22.23te gidin verdiğiniz paraya değsın kızlar. Tabi ki başta sağlığı evlatlarimizin ama yüzünü de görmek isterdim biraz 😔
GzdeBilgeYlmaz NezihMeltemAcar hangi hastaneye gidiyorsun Canım bayağı indirimli olmuş normalde doktorların yönlendirdikleri kişiler bayağı pahalı yapıyor bu işlemi , bende istanbuldayım gitsem yardımcı olurlar mı acaba ?
NezihMeltemAcar GzdeBilgeYlmaz Sefaköy medipole gidiyorum . Özel Güngören hastanesinde de 290 lira renkli ultrason araştırmıştım
Atcn16 Benim doktorum hayat hastanesinde ama dışarda çektirip gelebilirsin de dedi o yuzd bi araşttayım dedim ama benimki en uygunuymuş meğer 😁😁
YeldaKarakolcuKk Atcn16 hayat hastanesinde kime gidiyorsun bende hayat hastanesinde çektirdim ama detaylı ultrasona 150 tl verdim
Aybukealtintas Atcn16 eger ki perintolog tarafından yapılıyorsa 400 tl nin altında bulabilmeniz çok zor, çünkü perintologlar bu konuda uzmanlasmıs kadın dogum doktorlarıdır. Daha uygun fiyatlı olanlar ya radyoloji uzmanları ya da normal kadın dogum uzmanlarıdır.
gonulcelen Aybukealtintas işte fiyat farkları burdan çıkıyor bnde tam bunu demek istedim perinatolog diye araştırınca ztn cıkan isimlerde fiyatlar ortalama aynı.😉
1prensesannesi gamzeozer16 kızımda 5sene önce girdim süreyi unuttum 😂 şimdiki randevum ayın 10unda süreyi unutmazsam yazarım burdan size😊