deryaa1903 Semanurozgan bende siparis verdim ayni sayfadan bugun cikicak dediler kargo simdide yarin diyorlar resim ıstiyorum atmadilar acaba dolandiricimi diye düşünmedim degil size resim attilarmi
Melos1 Snmlhn0 bende bi büyük kutunun içine bi gömlek bebek patiği emzik ve babalar günü kutluyan bi zıbın aldım 🥰
Esbebeginannesi Snmlhn0 ben Baba olma sanatı isimli kitap aldim ve yaninda da uzerinde babayla ilgili yazı olan zıbın 🤭
Gissem Ben de baba bebek kombini aldım çok hoş olacak diye düşünüyorum bir de babanin tişortünde kopyalanin kısaltması, bebekte yapıştırın kısaltması yazıyor esprili de olacak 🥰 babasının kopyası gibi. Bence çok begenecek eşim 🙃
Ayselismail Elif95Kuzey onunda ağlaması icin gebe kalması lazim cunku biz gebelikte herseye ağlıyoruz sizin ağlamanizi gebeliğe baglandiriyorum 😂🤷♀️😂
Htcvrl2362 Semanurozgan bnde yaptırdım ama malesef kargoyla alakalı bi sıkıntı war dediler kargoyu eşimin açması gerekti süpriz falan kalmadı 🙄
Cennet-polat [silindi] bir internet sitesinde yaptırdım hatta o gün beklentisi olur diye erken verdi çok hoşuna gitti 🥰 link atıyım
[silindi] Bu ayın 19u evliliğimizin 2.senesi ve şuan 6+4 hamileyim ne hediye alıcağımı bilmiyorum öneriniz varmı
Cennet-polat Cennet-polat giyink kendin tasarla diye bı site var Google ye yaz orda farklı şeylerde var çerçeveli şekilde fiyat çok pahalı ben zıbın 55e sipariş verdim çerçeveyi ayrı aldim
Glsm48 Cennet-polat çerçeveyi normal çerçeve mi aldınız bende tek zıbın yaptırdım nasıl bir çerçeve alacağım konusunda kararsızım ölçüleri nasıl ? Normalde resim koyulur ya sığar mı bilemedim