Annesininkuzusu01 Cennet-polat Merhaba annemiz, forum kuralları gereği instagram, facebook, whatsapp vb sosyal medya çağrılar yasaktır. Mutlu forumlar
FatoRamo Snmlhn0 eşim anneler gününde bana birşey almadı ve bana sen annemisin dedi hamile olduğum halde ama ben alsami almasam mi diye düşünüyorum napacam bilmiyorum
Melekanne91 Dubletombikdoner ben bir tane ebeveyn kitabi aldim.esim universitede hoca guzel bi kalem aldim surekli kullanabilcegi birsey diye. ustune canim babam yazdirdim guzel bi mektup yazicam hepsini paketleyip vericem.bikac gun sonrada dogum gunu var onada zibina yazi bastirip cercevelettim hediyesinin yanina koyucam🙂yazi oglunun ve benim agzimdan guzel bir metin iceriyor.baska bise eklermiyim bilemiyorum 😊
Buglemlina_dilan Dogumum pazar günü olsa ona en güzel hediyeyi vermis olucam ama minik kuşumun insiyatifine kaldim maaaleseff 🥺🥺😁
Rojdacan35 Dubletombikdoner haha çok güldüm buna vede çok mantıklı buldum en paha biçilemez hediyesini veriyoruz demi sende haklısın valla🤣 bende yapıcam bunu😁😁😁
Glsm48 Tubikx1 bende bundan yaptırdım ama doğum günü için vericem bir gün sonrasında , yalnız ben kendim yaptırdım zıbın üstüne baskı olarak, çerçevesi nasıl normal çerçeve mi derin mi normallere göre ?
Tubikx1 Glsm48 yani ben normal ama büyük bir çerçeve aldım. Ona kolayca sığıyor 😊çok güzel oluyor ve gerçekten duygusal oluyorlar birden öyle görünce