birtriptanesi Snmlhn0 Babalar gününde eşleri kutlamak bana çok saçma geliyor benim babam değil sonuçta 😂😂 Anneler gününde de ben ondan bir şey beklemiyorum kendi annesine gidip alsın yani ilerde çocuğumuz ona da alır bana da 🤷🏻♀️
Momocuk-48 Snmlhn0 ben aslında bişi almıcaktım ama ç.sepetinden güzel sözlü bir çıtçıtlı tulum aldım eşimle uzağız birazda mutlu olsun istedim❤️
Merve6954 Dubletombikdoner Sizin cevabınızı ve altına verilen cevapları kahkahayla okudum 😂😂 çok güzel fikir oldu bana bir kaç tanesini kullanacağım 🙈😂😂
Dubletombikdoner Merve6954 birsey giyin üstünuze pazar gunuymus 😂 Eşiniz sabah kalkinca karnınızı birden açın 😂 kurdele var tabi orda 😂hahaha
Glsm48 Tubikx1 bende bundan yaptırdım ama doğum günü için vericem bir gün sonrasında , yalnız ben kendim yaptırdım zıbın üstüne baskı olarak, çerçevesi nasıl normal çerçeve mi derin mi normallere göre ?
Tubikx1 Kuzucuklar merhaba giyink diye bir sayfa var instagramda sadece zıbını aldım çerçevesini’de çarşıdan aldım daha uygun geldi
Sansyoncam Dubletombikdoner babalar gününü bıraktım kenara şuan itibari ile 15 haziran eşimin dogum günü ben onun dogum günü oldugunu bugün unutmuşum🤣🤣 demin yeğeni seslimesaj gönderince anladım çok utandım ve ağladım resmen ama hamilelikten unuttum sanırım o unutsaydı vay haline 🤼
Pltdagliesma Masal53 32 haftalık ama normalde 45 kilo üstünü görmeyen ben Bi anda 60 olunca sanırım vücut kaldırmıyor ve aşırı derecede ödem var olmaması lazımken e bide sıvım fazla sanırım oda ödem yapıyo şuan bunu yazarken bile yoruluyorum ☹️