Nelmali Beyzanuraslan 19. Haftada dışardan görmeye başlamıştık biz de hareketlerini 16da hissettim doktor daha erken hissetmen için dediğinde dışardan göruyorduk biz 😅
Mom54544 Beyzanuraslan ay inşallah pıt pıt hissediyorum yani habire bağırsak değildir sonuçta bu bağırsak gebelik öncesi de vardı 😂belki kilodan ötürü de segirme gibidir hafif yağlı kiloluyumda 🤭🤭
BlueButterfly Beyzanuraslan ben 21 haftayım ve sizin gibiyim şu an bile oyle özellikle rahme doğru sanki oyle bi vuruyor ki cikcakk diye korkuyorum
Essa33 Beyzanuraslan Bende 19+2 yim sırt üstü yattığım da pıt pıt atma oluyor seğiriyor arada cok güzel bir duygu ❤️😊
QOH Beyzanuraslan valla 17. Haftanın başından beri sütüm geliyor,erken doğum riskim var sanırım o yüzden vücut kendini hazırlıyordu.Çünkü 20. Haftada bebek geliyordu dikiş atıldı rahime.Hafiften sancılarım başlamıştı.
Semarasemra Mom54544 Aynen bende 21 haftalık oldum , ara ara duşunuyorum barsak hareketimi mi yoksa bebek mi diye kasıklarım da hisediyorum , anlamadım gitii .. 🙂🤷🏻♀️
kukiveannesi Beyzanuraslan 20 haftanın erken bi hafta olduğunu düşünmüyorum aslında benimki 14-15 te başladı oynamaya 🤗
Pelinbyrktrlr Beyzanuraslan Ben de 20.haftada dışarıdan görüyordum şu an 31 haftalık olduk güm güm sallıyor beni 🤣 Ama içeride hareketli olup doğunca sakin olan çok bebek var😊
Semarasemra QOH Sutünuz mu geldii yoksan kolostrum mu ? Çunku beniim 12 haftam dan beri kolostrum geliyor gouslerimden .. 🙂