QOH Beyzanuraslan Amin Allah razı olsun,Rabbim hepimize mutlu sağlıklı günler nasip etsin evlatlarımızla🙏🏻
Hayalleredogru Beyzanuraslan ben 16 da hissettim 18 de emin oldum ilk gebeliğimdi 23 de babasının resmen elini oynatmıştı maşallah hep hareketli oldu kuzum 🥰♥️ Şuan 36+5 iz☺️
Esra1139 Eceatesx parmaklarını hissediyorum dememiş parmaklarımı oynatıyo karnıma koyduğumda demiş hareketleri dışardan anlaşılıyo yani
Semarasemra Mom54544 Aynen bende 21 haftalık oldum , ara ara duşunuyorum barsak hareketimi mi yoksa bebek mi diye kasıklarım da hisediyorum , anlamadım gitii .. 🙂🤷🏻♀️
Semarasemra QOH Sutünuz mu geldii yoksan kolostrum mu ? Çunku beniim 12 haftam dan beri kolostrum geliyor gouslerimden .. 🙂
Burcu_ksn Beyzanuraslan 16. Haftada başladı benimki maşallah tekme atmalara bu hafta 17. Haftaya girdik hiç durmuyo hele geceleri kunfu yapıyo sanki😅😂😂🤣
Ozgu_momy Beyzanuraslan 27 haftalık hamileyim parmak oynatmayı nasıl hissettiniz anlamadım , sadece normal hareket hissediyorum
ege_ayaz_mom Beyzanuraslan ooooo hemde nasıl benim ikinci hamileliğimde oğlum karnimda hiç durmadı her an bana hissettirirdi varlığını şu an 1 yaş 8 aylık maşallah görsen çok hareketli hiç yerinde durmuyo şu anda 3.ye hamileyim hiç oynamadi bebişim daha 🤗
Melike_Alp Beyzanuraslan Amin canım insallah ilk hamileligim en güzel duygulari yasiyorum yarin hastaneye gidiyorum oglusumu görücem cok özledim yine 💙💙
Elfelf475 Soe önümde beni bekleyen cılgın günler var anlaşılan şimdiden böyleyse benimki ilerde hiç durmaz 😂