Mavis40 Duyguderinderen rahat 3 3.5 litre ıcyrm ama canım istedi İcin su icmeyi alıskanlık edınmsmm bunye sureklı ıstıyor😇
Kubra96 Duyguderinderen 2 buçuk 3 litre tüketmeye çalışıyorum , ödem olmaması için ilk gebeliğimde çok ödemim olmuştu sonra toparlaması zor olmuştu şimdi bol bol su tüketiyorum hem ödem olmuyor hem de su bebek içinde önemli elimden geldikçe içmeye çalışıyorum🙂
Duyguderinderen marbling10 diğer gebeliğimde doğuma girene kadar bulandı bundada daha farklı 16 da geçti 26 da geri geldi şuan 30 haftalık bulanıyorum
Duyguderinderen Annesininbitanesi1 bana o haftalarda doktorum yudum yudum içersen bulanmaz muhakkak içmen lazım demişti
susam_18 Duyguderinderen ya gerçekten öyle içmeniz gerek. Birde ben şuan yatıyorum önüme suyun biri geliyor biri gidiyor. Şişmekte istemiyorum sürekli su içiyorum o yüzden😊
Duyguderinderen susam_18 aslında en iyisini yapıyorsunuz ben ilk gebeliğimde toplamda 9 kilo aldım bunda 30 haftadayım 20 kilo aldım iştah var su içmek yok ilginç😀
susam_18 Duyguderinderen ay gerçekten mi bende 30 haftalığım şuan 7 kilo aldım aman aman iştahlı değilim meyve ve yemeğimi yiyorum o kadar 😁😁
Duyguderinderen susam_18 canım sürekli birşeyler istiyor kızımda toplamda 9 kilo aldım ama şuan çok önden gidiyorum her gittiğimde doktor kızıyor ama elimde değil sürekli acıkmış hissediyorum
SevincGancali Duyguderinderen merhabalar. Ben önceleri de çok az su içerdim. Hamilelikte içerim dedim ama yapamıyorum. Günde 7 kez ilaç içerken yarım bardak zorla içiyorum. Çayla birlikte zorla bir litre içmiş oluyorum
Duyguderinderen SevincGancali aynen öyle ilginç bir şekilde içmesem akşama kadar 1 bardak anca ama eşim şişe almış kontrol ediyor mecbur 2 tane 500 ml bitiriyorum bazen 3 tane 1,5 litreyi hiç geçemedim