Duyguderinderen Merhaba arkadaşlar 30 haftalık gebeyim günde ne kadar su tüketiyorsunuz ben 1 litreyi geçemiyorum midem bulanıyor
Duyguderinderen metehaninannesiii maşallah ya bende normalde çok içerim çom severim ama midem bulanıyor ilginç şekilde
Duyguderinderen susam_18 5 litremi sizede maşallah ya ben 2 litreye razıyım ama olmuyor içim istemiyor ne yapmam gerekirki doktorum bol bol su tüket hem ödemin olmaz dedi ama midem bulanıyor
metehaninannesiii Duyguderinderen valla canım bende öyleydim de artık sıcaklar artınca ister istemez elim.bardaga gidiyor
Duyguderinderen metehaninannesiii şişe alıyorum yanıma kaç tane bitirdim diye günde sadece 2 küçük şişe yani 1 litre zorla
susam_18 Duyguderinderen ya gerçekten öyle içmeniz gerek. Birde ben şuan yatıyorum önüme suyun biri geliyor biri gidiyor. Şişmekte istemiyorum sürekli su içiyorum o yüzden😊
mommasBoys Duyguderinderen canım şişenin içine kabuk tarçın koy bir iki dilim de limon öyle tüket suyunu miden bulanıyorsa doktor söylemişti bana
Duyguderinderen Minigimm0611 aynen içemiyorum şişeleri yanıma almasam aklıma gelmiyor ilginç yani çok zorlarsam kendimi en fazla 1,5 litre ☺️
Minigimm0611 Duyguderinderen Aynen bende 1lt şişeyle takılıyorum bütün gün 😂hamile degilken uyuycagıma yakın aaa ben bugün hiç su içmedim dediğim için sadece içerdim 😂 baslarda korktum doktora soruyordum suyu nasıl içemiyorum diye sıkıntı yokmu cocukta diye allahtan normal hep 😌
milena11 Duyguderinderen 4,5 5 lt Valla suyun sınırda deyince doktor öyle bir içiyorsun ki. 😅 Zaten oldum olası çok su içerdim ekstra 1 lt arttırdım
Pnrgkts milena11 aynen oyle suyum sinirin biraz uzerinde imis. Siseleri dolduruyorum her sabah aksama kalmadan bitiyor. Mide bulantisi fln gormuyo insanin gozu. Saglicakla gelsin butun yavrular😊
marbling10 Duyguderinderen ayy😱 o haftalarda hâlâ mı bulanıyor. İnşallah benim geçer ya ben daha 10. Haftadayım geçmezse yandık😬
Duyguderinderen marbling10 diğer gebeliğimde doğuma girene kadar bulandı bundada daha farklı 16 da geçti 26 da geri geldi şuan 30 haftalık bulanıyorum
Annesininbitanesi1 Duyguderinderen bende aynıyım 13 haftadayım su görünce midem bulanıyor dayanamıyorum çok üzülüyorum içemedigim için herşeyi denedim ama olmuyor bebeğimin suyu azalır diye çok korkuyorum doktor şuana kadar hiçbirşey demedi erken olduğu için mi acaba kafam çok karışık
Duyguderinderen Annesininbitanesi1 bana o haftalarda doktorum yudum yudum içersen bulanmaz muhakkak içmen lazım demişti