mommasBoys Duyguderinderen canım şişenin içine kabuk tarçın koy bir iki dilim de limon öyle tüket suyunu miden bulanıyorsa doktor söylemişti bana
Eski9 Duyguderinderen 3 lt su içiyorum ona rağmen parmaklar gene dolma gibi şişiyor 🙄😑 daha ne kadar içmem gerek bilmiyorum ki seviyorum su içmeyi ona rağmen çok ödem tutan bir vücudum var malesef
Ozge98 Duyguderinderen bende hamileliğimin başından beri öyleyim su çok midemi bulandırıyor 1 litre içebilirsem şükrediyorum 😬
Duyguderinderen Ozge98 ilginç yani herkes diyorki 30 haftada mide bulanırmı bol su iç ama işte su midemi bulandırıyor gerçekten her hamilelik farklı
QOH Duyguderinderen mide bulantısı bende de var doktorum meyve suyu,maden suyu,ayran,kefir falan,suya meyve karıştır iç bana yeterli 3lt sıvı girsin yeter ki vücuduna dedi.
Sedasmsk Duyguderinderen 1.5 litre bazen fazla bazen az midem almiyo bazen fazlasını ama çok şükür suyumuz iyi durumda yinede
Duyguderinderen Ozge98 aynen öyle ilk gebeliğimde doğuma kadar bulandım bundada ara ara geçti 26 dan sonra tekrar başladı şimdi 30 um çok bulanıyor ne yesem geçer diye dolabın önünden ayrılamıyorum 20 kilo almışım sağlık olsun veririm inşallah
Ozge98 Duyguderinderen verirsiniz tabiki önemli olan şu dönemi sağlıkla bir an önce atlatabilmek 🤦🏻♀️
Esra1139 Duyguderinderen ben de az su içiyorum da ondan mı oldu acaba diyodum ondan değilmiş demek ki 🤔