Gulenay1234 benim şöyle oldu 35 haftalıkken normal muayene ye gidecekken nst de sancılarım çıktı süpriz bi şekilde öncesinde adet sancısı gibi ağrılarım vardı.Neyse muayene baktı ki sancım çok çatı muayenesine aldı direk beni Dilek hanım sonra kemiklerimin çok basık olduğunu normal doğum yapamıcamı söyledi sezaryene aldı bugün yatış yapcaz seni yarın doğum dedi ben şok hala o şoku hissederim 🤣🤣sonrasında öğlen 2 gibi beni doğuma aldılar ben genel anestezi istediğimi söyledim oradaki doktorlar ameliyattaki herkes spinali önerdiler(o doktor Dilek hanım değil 🤣) ve nedense ikna etmeye çalıştılar bende ki korku paniği görünce de tamam uyutalım seni tamamen dediler 7-8 kişi vardı ameliyathane çocuk doktoru anestezi uzmanı vs sonra uyuttular beni hatırlamıyorum gerisini 😂 ameliyattan önce sondaj taktılar o canımı çok yaktı ve hayatımın en büyük acısı narkozdan uyandırıldıltan sonra yoğun bakımda böyle bi acı yaşamadım acıdan inlediğimi hatırlıyorum bi kişinin sesini daha duymuştum öyle korkutmak gibi olmasın sizi yani acısı berbattı asansörden odama geçene kdar etkisini attım diyebilirim bu bana göre olan bişey tabi herkesin bünyesi farklı ben samimi şekilde olanı biteni paylaşmak istedim dikiş ağrım da 3-4 saat içinde azaldı yürüdüm diyebilirim Dilek hanım da odama gelip dikişlerim için sprey sıktı ilgilendi sağolsun şimdiden size hayırlı doğumlar olsun sağlıklı alın kucağınıza bebeğinizi inşallah 🙏 Dilek hanıma nasıl güvendiysem ameliyatta herkese Dilek hanımı sormuşum düşünün çok iyi bi doktor kendisini çok severim