Basak26 önce siz sakin olun çünkü orda tek kalıyorsunuz ve sizi sakinlestirecek tek kişi sizsiniz. Ameliyat ortamı burda yazılanlardan hiç bi farkı yok agrı sızı derseniz ben hep agrım olacak mutlaka ama dayanılmaz değildir diye bekliyordum ama inanın olmadı bukdr kolay oldugunu hiç tahmin etmiyordum. Bende düşündükçe korkuyodum uyuşukluk hissi iğne amelyt ama hiç biri ne acı verici nede korkutucu ben sadece amelythaneye girerken aşırı korku heycn dıugusallık yasadım ondada kendimi sakinleştirdim derin nede alıp verdim amelythanede uyanık olmak istiyorum hatta sakinleştirici bile istemedim orda ne yapmam gerekiyorsa ona odaklanıp yaptım. Bebişin cıkması 10 15 dk dikişler de 10 15 dk dış dikiş estetik atıldığı için biraz bekliyoruz ama bitsinde bebişime kavusayım diyosunuz inanın o anı tekrar tekrar yasamak isterdim. Sizi uyandırmaya alıyorlar 1 saat dediler ama 20 dk kaldım orda bebişte yoğun bakıma gitti bu rutinde var gözlem amaçlı ben odaya gittim bebeşimi bekledim 20 dk ya o da geldi . Onun dısında sormak istediğinşz bir şey olursa sorabilirsiniz. Dediğim gibi ben psikolojik olarak kendimi hazırladım ve cok kolay gecti sonrasıda