Zagrozunannesi yok canım bebek aylardır dönük ama bende anlamadım rahim dönmemiş ne demek açılma yok demek istiyo heralde. hiç açılma olmadan suni sancı boşuna olur dedi. Sezeryanda ben istemiyodum ama hayırlısı yeterki sağlıklı olsunlar
    Lilipo hiç açılması olmadan suni sancı verılen normal Doğum yapan ınsanlar çok bence sen yine de dene suni sancıyı belki açılman olucak nerden bılıyo doktorun yani herkeste aynı olucak dıye bı şey Yok ama yine de siz bılırsınız☺️
    Zagrozunannesi ben İsviçre de yaşıyorum canım çocuk kakasını yapar diye çok korkuyorum sezeryan yapın diyorum aka burada asla yapmıyorlar sadece gerekli durumlarda yapıyorlar onun dışında bekleyip suni sancı😑
      OktayZmrtCokun anladım canım bakalım bana ne yapacaklar bende çok korkuyorum bu akşam gidicem acılden muayene olucak Pazartesi’ye kadar bekleyemem🙁
      Lilipo benimde doktorum hic acilma yok suni sanci icin uygun degilsin diyo acaba ozel oldugu icin mi diye dusunuyorum :( ama doktorum cok normalci
        klebsiella canım eğer açılma olmassa genelde boşuna oluyor dedi. Tuşe yaptığında rahim dönmemiş açılma yok bu şekilde olursa suni sancı manasız dedi. He 2 cm olur suni sancı verirlermiş. 12 si 41. Hafta başlıyo o zamana kadar bekleyecek. Gelmezse açılma varsa suni sancı yoksa sezeryan, belki biraz açılır ozamana kadar. Benim doktorumda tecrübeli bi bayan annem bile ona gitmiş. Eskiden normal çoktu. Çok yaptırmıştır. Bi bildiği var demekki. Umarım bebeklerimiz kendiliğinden gelir.
          Lilipo insallah hayirlisi olsun senin icin tesekkur ederim bilgilendirdigin icin. Insallah normal dogumun baslar.
            klebsiella çok teşekkür ederim canım. Sende nasıl istiyorsan öle olsun inşallah sağsalim al kucağına. 🤗