Salihsaliha ilk hamileligimde 15 16. Haftadan sonra çok çabuk yoruluyordum biraz ayakta kaldım karnım ağrıyordu doktora söyledim magnezyum kullan soda iç muz ye dedi. Ama bana verdiği magnezyum oksitmiş ben o zaman sitrat oksit vs bilmiyordum. Kasılmalar azalmadı, kendisi yatmaya da karşıydı. Nitekim 25 haftalikken sandım başladı ve erken doğum yaptım. Şimdi ikinci hamilelik öncesinde başladım magnezyum sitrata, hala da devam ediyorum 17 haftalik olduk çok şükür kasılma yaşamadım bu sefer. Evde istirahat de ediyorum tabi. İnşallah sana da şifa olur canım. İçer içmez fayda etmesini bekleme, düzenli iç, depolarin dolsun etki eder inşallah. Faydasını görmezsen muhakkak doktoruna ısrarla şöyle gerekirse başka doktora git. Benim eski doktorum bana pimpiriklisin derdi, ben de tecrubesizim tabi her hamile yaşıyor bu kasılmayı sanıyordum o zaman bu forumdan da haberim yoktu önemsemedim. Ah şimdiki aklım olsa ortalığı ayağa kaldırırdim başka doktora giderdim vs. Gerçi Yaşanacağı varsa Allah perde indiriyor indiriyor insanin gözüne, ilk bebeğim Melek olmaya gelmiş.. yine de bir bilgiyi duyduysak vardır bir sebebi araştırıp bakmak lazım 😊