Candanesra evet 25+1 de. Sebebi şu diyemedi doktor. Rahimdeki miyomlar olabilir sebebi dedi. Çünkü doğum yaptığım gün randevum vardı süper gez dolaş demişti .Ama rahim taşıyamadı bence ben hep öyle hissettim zorlaniyordum, zaten miyomlu bir yapısı vardı, rahim ağzında açılma olmuştu biraz. Son zamanda karın sertleşmem artmıştı en sonunda da doğum sancim başladı. Sancı dediğimiz şey rahmin kasilmasiymis, magnezyumun kasılmaya en iyi gelen formu da sitratmış. Osman muftuoglunun paylaşımlarına bakabilirsiniz hangi magnezyum neye iyi geliyor diye. Magnezyum oksit için çöp diyor osman muftuoglu. Ben aslında adet ağrılarımı keser belki diye başladım daha 2. Ye hamile kalmadan. İçer içmez etki etmedi ama zamanla etti. Ve benim ilk gebeligim tüp bebekte, 2. Kendiliğinden oldu. Ben onu da magnezyum sitrata bağlıyorum. Çünkü bana tüp bebek yapılma sebebi tutunma problemiydi, rahim miyomlu olunca çok kasiliyor bu şekilde de embriyo tutunamiyormus. Magnezyum sitrati düzenli kullanarak adet ağrım da azaldı, kendiliğinden gebe de kaldım diye düşünüyorum. Tabi ki Allah nasip etti. Ben ilk gebeligimde de arastururdim ama bu sitrat oksit meselesini hiç duymamıştım.demekki yaşanması gerekiyormuş, demekki şimdi öğrenmem gerekiyormuş diye düşünüyorum. İnşallah tamamına da erdirir Rabbım hepimizin kini. Umutlu olalım bu bebisler dünyaya gelecekse muhakkak Allah bize yolunu gösterir 🙏🏻 bu arada msj olunca belki karisik anlatmisimdir 😊