Merhaba güzel anneler,
Bundan sonra her duyduğum güzel indirimi size haber vereceğim demiştim.

1. Migros da weebaby ürünlerinde sepette %40 indirim var. Emzik , biberon , alıştırma bardağı, pipetli suluk , banyo süngeri ne alırsan indirimli çok uyguna denk geliyor. İmkanı olan varsa bakabilir.
  2. Dün e bebek e girdim hala giyim ürünlerinde indirimler devam ediyor. Çok uyguna güzel ciciler alabilirsiniz.
  3. English home dan bebek nevresimi aldım 70*140 bebek beşikleri için çarşafı lastikli, 69,90 tl ye düşmüş.

Şimdilik bunları duydum. Öpüyorum herkesi ☺️

Annecik_ :) teşekkür ediyoruz migros uzun zamandır indirimde ayrıca bebek bezleri de 4-5 aydır ikincisi %50 bazen %70 indirimle satılıyor :)

Annecik_ doğrudur her bebek bir değil herşeyi kabul etmiyolar biri ediyor biri etmiyor yiğenime neler aldık neler en son bakkal emziği emdi 😂😂

SERNUR silikon değil de kauçuklar var sarı aslında onlardan bahsediliyor sanırım şimdi nerden bulacağız bakkalı

SERNUR önceden bakkalarda eda bebek vardı 😅😅 şimdi hala var mı bilmiyorum tabi ama bakkal emziğinin kalitelisi olan bibs markasınınvar

bykarakan bindi araştırdım ama bakkal emzigi nasıl oluyor onu anlamadım 🤭 neyse biraz daha arıştırıyım bari ben 🤭 teşekkür ederim cevap için 🌺

bykarakan 3 tane kaliteli emzik var almıyor Bi türlü zaten ama kauçuk değil bendekiler. Araştırıyım biraz daha ben teşekkür ederim cevap için 🌺 🌺

bykarakan muadili elbet vardır chicco nun var mesela ama tipi pek güzel ondan güzel dedim yoksa ohooo hangisini emerse artık

Annecik_ ben memede uyma problemini emzikle atlatmak istiyorum sonra memeye düşman oluyor ya yiğenim memeden ayrıldı 2 yaşında 4 senedir meme düşmanı gelir gider vurur kafa atar 😂😂😂 tramva yaşadı cocuk büyüdüğünde karısına nazik olsa bari 😂😂