Duyguk-35 34 haftalığız 18 kilo aldık, bu gidişle 23 ile falan ancak kapatacağız 🙈 Doğum esnasında tahmini kaç kg gidiyor bebek, su, plesenta vs bilen var mı?😊
Smyrna Duyguk-35 valla toplam şişliklerle beraber 10 kilo hastane de bırakıp gelmiştim 🙈 bünyeden bünyeye değişebilir mi bilemiyorum ama 3 kilo bebek doğsa eşi de onunla aynı suyu vs 10 kilo rahat gidiyo
Berfin2121 Kevserglbi 27 haftalıgım 13 klo almışım ve çok şişmişim 63 le hamile kaldım şuan 76 kloyum
Yarendurmazz Kevserglbi bende 25+3 üm 14 kilo aldım oğluma feda olsun diye avutuyorum kendimi ne yapalım 😂🥲
Berfin2121 eaaysenur ben şireli tatlılar yemekten artık bi hal oldum bazen kesmiyor sarele kaşıklıyorum. Sonra biraz geçiyor canım tuzlu çegirdek istiyor harman çorman bi gebelik geçiriyorum😂😂
Mollier 21hafta 4kilo🤦🏼♀️Onun da üçünü ilk 17 hafta aldım.Düşük riski korkumdan hiç hareket etmedim.ve ilk üç ay sadece karbonhidratlı besinler tüketebildim.Bulantılarım geçince de çok sağlam yedim çok iyi dedim🤤hakkıyla aldım o üç kiloyu😅
Seranad AysezulalGvn alma alma vermesi zor olur ya 😂 gerçi zayıfsan eğer sıkıntı yok ben azcık balık etliyim ondan korkuyorumda 😂
AysezulalGvn Seranad ben zayıfım ve kilo alamama gibi büyük bir problemüm var -,- o yüzden almak istiyorum 😁
rosatue Hmyracan ben de 33 hafta 57-58 hamile kalıp 75-76 oldum 😅 sarılabiliriz. Nasıl oldu anlamadım hiç de kendimi bu kiloda hissetmiyorum ve görmüyorum 😂😂 gerçekten 65 gibi duruyor hamilelik kilosu bir başka 🤪
Hmyracan rosatue evet bana da öyle geliyor. Aynaya baktığımda o kadar kiloyu göremiyorum. Nerde bu 24 kilo diyorum. Boyum kısa olmadığı için belki de. 😶
BEB_133 20+1 8 kilo aldım 😏 daha önümüzde 20 hafta daha var 73 le hamile kaldım 90 la dogururum herlade
iremcannn1907 Emirinannesi28 Allah’a şükür, maşallah diyim bulanmıyor 😂 hamile gibi değilim sanki ilk gebeliğim bide 🤷🏻♀️