Selver90 Kevserglbi ben 27haftaligim 8kilo aldım ama üzülüyorum çünkü zaten sismanim bu haftada 8kilo zoruna gidiyor🙄🤣
Suathacer 28+3 haftaligim üçüncü gebeliğim..şuana kadar dört kilo aldım düzenli yürüyüş yapıyorum..beslenmemden kısmıyorum fakat abartmıyorum da ..umarım böyle devam ederizzz😊
Ebrucolak41 27 haftalık hamileyim 14 kilo aldım 52′den 66 ya yol aldim doğurana kadar 80 i gorurum heralde 🙄😁
demirbaggulbahar Kevserglbi Hem yeter ki bebek sağlıklı olsun canım doğumdan sonra vermeye çalışırsın takma kafana ama dikkat et. 🤗
Rbiatrn 21 haftalık bebeğim şimdiye kadar 2 kilo aldım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bu aralar iştahım baya açıldı umarım fazla almam 🤰🏼
iremcannn1907 Kevserglbi 12. haftadayım 6 kilo aldım, ki ilk haftalar kilo alınmaz genelde derler 😂 48 kilo ile hamile kalmıştım bide 🙈
iremcannn1907 Emirinannesi28 Allah’a şükür, maşallah diyim bulanmıyor 😂 hamile gibi değilim sanki ilk gebeliğim bide 🤷🏻♀️
Seranad AysezulalGvn alma alma vermesi zor olur ya 😂 gerçi zayıfsan eğer sıkıntı yok ben azcık balık etliyim ondan korkuyorumda 😂