Kevserglbi Anneler sizde benm gibi çok kilo alanlardan mısınız 😃eğer öyleyse yazında biraz kendimizi motive edelim. Bakalım doğumdan sonra nasıl kilo vericez. Benim ilk gebeliğim 28 haftalığım bu zamana kadar 17 kilo aldım 😞
Seranad Kevserglbi aslında dikkat ettim yalan değil riskli gebeliğim var yatıyorum hep bi tuvalete bi yemeğe kalkıyorum çok kilo almak iyi olmazdı benim için ondan hamur işi falan yada ekmek özellikle yemiyorum 😂 ama ayağa kalkıp hareket ediyor olabilsem belki daha farklı olurdu
Momocuk-48 20 hatalığım 4 kilo aldım çokmu sizce takmam diyodum ama bazen takıyorum😂 sonrada amaan diyorum
Hmyracan Kevserglbi 33 haftalığım 24 kilo aldım. 60 kiloda hamile kalmıştım şimdi 84 olmuşum. Doğuma kadar 90 olurum heralde bu gidişle. Bazen aşırı moralim bozuluyor ağlayasım geliyor bazen de olan oldu sağlık olsun sonra verirsin diyorum. Size moral olsun. Gelin sarılalım 😏
rosatue Hmyracan ben de 33 hafta 57-58 hamile kalıp 75-76 oldum 😅 sarılabiliriz. Nasıl oldu anlamadım hiç de kendimi bu kiloda hissetmiyorum ve görmüyorum 😂😂 gerçekten 65 gibi duruyor hamilelik kilosu bir başka 🤪
Zelsonr Kevserglbi 24+0 haftalığım 8 kilo aldım sanırım bende çok aldım yaaaa gerçekten doymuyorum🤦🤦 Yani insan yemek yerken karnı guruldar mi benim gurulduyor gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum 😂🙄😞
eaaysenur Kevserglbi 35 haftalığım bende 10 kilo aldım aşırı dikkat etmeme rağmen en son ne zaman hamur işi çikolata vb şeyler yediğimi hatırlamıyorum bile 😂
Berfin2121 eaaysenur ben şireli tatlılar yemekten artık bi hal oldum bazen kesmiyor sarele kaşıklıyorum. Sonra biraz geçiyor canım tuzlu çegirdek istiyor harman çorman bi gebelik geçiriyorum😂😂
Beyzanuraslan Kevserglbi 20. Haftadayım 2.5 kilo aldım bazen çok gibi geliyor takıyorum fazlasıyla ama yemeden de duramıyorum