Fadimeaaydin Ozlemr bende 92 kiloyla hamile kaldım canim şuan 36 haftalık hamileyim sadece 6 kilo aldım ama 100u geçer sanırım doğuma kadar benimki
Ozlemr Fadimeaaydin maşallah bence kilo alımınız çok güzel. Bana doktor 9 kiloyu geçme toplamda demişti size ne derdi bu konuda?
Fadimeaaydin Ozlemr boyum uzun olduğu için beni görsen 92 kilo demessin doktor hic bisi söylemedi valla
Nrhncn Kızlar ben evlendigimde 85 kilo idim ilk gece hamile kaldim suan 21 haftadayız 88 kiloyum kilolu oldugum icin cok saglikli besleniorum
MelekBK Cancan bu konularda başka insanlarla kendini kıyaslamamak lazımmış onu anladım. Kimsenin sözlerine takılıp can sıkmamak gerekiyor
cevriyetoy MelekBK kesinlikle oylr çünkü bana da doktorum her gebe ve gebelik süreci kendine özeldir demisti
Mhay 27 haftalık 10 kilo aldımm 😱😱 o diil belli de olmuyor ki bişey içerde bi obez taşıyor olabilir miyim😅
Mhay 27 haftalık 10 kilo aldımm 😱😱 o diil belli de olmuyor ki bişey içerde bi obez taşıyor olabilir miyim😅
HazelBaskal zlemAtAcar yaa masaallah sana🙏kendimden utandim suan🙈21+4um 6 kilocuk aldim🙊😀boyum 1.72 59 la hamile kaldim doktor boy endeksime gore normal oldugunu soyledi bu haftalara kadar 5 ila 7 kilo almamiz lazimmis zaten.ama kiyaslama yapinca kendimi tontis hissediyorum😀😀
fdmozcmn Bende 21+5 günlüğüm 5 kilomalmışım 5 daha alsam yeter heralde. 1.68 boy 63 kilo ile hamile kaldım amaaan Ali Kemal’im sağlıklı olsunda 💓🤱
Kubrq Tubacnm bugün adetinin kacinci günü ? Gün aşırı olması gerek çünkü hergun olması afedersiniz ama sperm sayısını düşürüyor eşinizin 😒 kanama adet kanamsida olabilir düzensizliğiniz varmiydi😑