MelekBK Rabiosa gayet iyi 🙈 10 kilo falan normal hamilelik boyunca. Bebeğin ağırlığı eşinin ağırlığı suyu falan derken 6 kilo ediyor zaten en aşağı
Ozlemr MelekBK ben kilolu hamile kaldım baya. Şuan 14+2 günlük hamileyim 1.8 kilo aldım. Azcık normal kilo da alsam hiç umursamycam ama kilom fazla olduğu için kendimi hasta ederim bebekte etkilenir diye çok korkuyorum ben. (90kiloyla hamile kaldım)
Eliftotree MelekBK hamile kalmadan önce 45kiloydum şimdi 17+2 hamileyim 47 kiloyum 😊 bende ilk haftalarda bulantıdan dolayı kilo almadım ☺
HazelBaskal Benm boyum 1.72 59 la hamile kaldim 21 +2 yim suan 65 kiloyum basta bana fazla gelmisti cok mu aldim diye uzuluyordum.doktorum boy kilo endeksine gore bu haftalara kadar 5 ila 7 kilo arasi alman lazim zaten gayet normal dedi icim rahatladi😀
Ozlemr Şu 40 larda 50 lerde hamile kalıp 3-5 kilonun peşine düşen arkadaşlarım sizin ağzınıza vururum 😂😂
MelekBK Ozlemr ben de kilolu hamile kaldım o yüzden çekiniyorum biraz. Hayatım boyunca hiç fit olamadım 🤧 genel olarak çok takmıyorum sonuçta bebeğin sağlığı daha önemli tabi ama kadınların kilo sorunları her zaman vardır arada bı şeytan dürtüyor 😁
Fadimeaaydin Ozlemr bende 92 kiloyla hamile kaldım canim şuan 36 haftalık hamileyim sadece 6 kilo aldım ama 100u geçer sanırım doğuma kadar benimki