GzdeelikAkbacak 33+4 günlük hamileyim ama göbüşüm fazla çıkmadı ilk gebeliğim bir kere düşük olmuştu ama 2 aylıkken benle aynı haftada olanların göbüşü daha fazla çıkmış benim göbüş fazla çıkmadı kaynanamda çocuğu iyi besleyemiyorsun ondan büyümüyor bebek karnında çıkmıyor diyor moralim çok bozuk 😒
Ozgeanne 15 haftaligiz biz de 😇 suana dek 2 kilo aldım en son kontrole daha var zaten minyon tipte değilim giderek büyürsem bilemiyorum nasıl görünurum 😂
Ecier94 Benim 170 boy 25. Haftaya yeni girdim hamile olmadan önce 45 kiloydum simdi 61 olmuşum ağlamak istiyorum lütfen bana normal deyin 🤣 bebekte 950 grammis masallah..
minion Azize peki iştahlı olduğunuz için mi yoksa istemsiz mi aldınız? Benim boyunda kısa olduğu için doğuma kadar en fazla 10 kilo alma derdindeyim. Ne kadar dikkat etsekde elimizde olmuyor mu onu merak ettim
HazelBaskal zlemAtAcar yaa masaallah sana🙏kendimden utandim suan🙈21+4um 6 kilocuk aldim🙊😀boyum 1.72 59 la hamile kaldim doktor boy endeksime gore normal oldugunu soyledi bu haftalara kadar 5 ila 7 kilo almamiz lazimmis zaten.ama kiyaslama yapinca kendimi tontis hissediyorum😀😀
HazelBaskal zlemAtAcar evham yapmamam lazim galiba deli gibi acikiyorum bazen kilo alirim endisesi geliyor sonra da amaaan bebisin icin alsan ne olacak diyorum sonra hunharca yiyorum😂😂😂
minion 14+5iz ve su zamana kadar mide bulantısı vs hiçbir durum yaşamadım. 58 ile hamile kaldım 59.5 kiloyum
Minanin_Annesi 73 ile hamile kaldim 9.haftadyiz şimdi 4 kilo vermisim 69 malesef 😒 mide bulantilarım geçmesini bekliyorum
Sedef Haftadayım bulantılarım henü bitmediği ve su dahi içermediğin halde 7 kilo aldım ☹Nasıl alıyorum bende anlamıyorum 😢
Sonay MelekBK 20 haftalık 3 kilo aldım bulantım çoktu pek almadım ama karnım buyuk görünüyor ikinci gebeliğim . Gece yemek yemiyorum ilk gebelikte 25 kilo aldım bunda kaç kilo alıcam bende bilmiyorum 😂