Senem06 klebsiella yarın doktorumuzun nöbet günü sunisancı ile doğumu başlatacağım dedi stresten çok gerildim Rabbim yardımcımız olsun Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
klebsiella Senem06 of ya!!! Bende oyleyim peki kanala inme acilma veya su gelme durumun oldu mu hic ? Bende hicbiri yok cok az acilma 1 cm dedi ama cok azmis yani
Sinemkurtkarakussk35 Meryemecrin sen mi ben mi 😂😂 bide annemde kalıyom izmirde denizin kenarındayız hem binyandan sıcak binyandan 2 dk da bir gelen tuvalet bi yandann gelmeyen evlat bi yandan uzakta olan eş binyandan😂😂
Ozlem16 Sevginur benimde son 4 gunm canm korku yok ama heycan cok ilk oldugu icin korkuyu dusunmuyorm rabbim hepimizi sag saglim saglıkla kurtarsn
Sinemkurtkarakussk35 okem ya eş girmemesi bi yandan iyi sanırım çünkğ tiskinebiliyolarmış ama anne girse süper olur elimi tutar 😍 annem canım benim💕💕💕
SevDin KnanlyyaGngr korku heyecan bende de var rabbim kolaylık versin hepimize ama birazcık belirti olsa süper olurdu sanki daha 2 ayım varmış gibi hissediyorum ne zaman başlıyor bu sancılar 😊
Senem06 HappyMotherbaby n’aptınız sizi öyle merak ediyorum ki inşallah bebişi sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır