Arasinannesi Sinemkurtkarakussk35 bende çok korkuyorum. Hiç aklımdan çıkmıyor hastane yarışı yapacağım anlar. Umarım bayılmam kalp krizi geçirmemm Hastane konusunda çok korkağımdır.
Sinemkurtkarakussk35 Arasinannesi kız ben geç gelmesinden korkuyorum bintek 😂😂 doğumdan korkmuyorum ki . Bide ameliyat hanede annem ve eşimin olmaması yalnız kalmak rahatsız ediyo😒
Sinemkurtkarakussk35 Arasinannesi hiç korkma hiç sonucu güzel olcak düşünmemeye çalış düşündükçe daha çok üzülürsün. Ayy bennazcık korkim de bu kadar sabırsızlanmayayımm diye düşünüyom yok korkmuyımm doğumdan.
Senem06 HappyMotherbaby dualarımızdan Rabbim kolaylık versin bir avazda sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz Çarşamba günü de aynı duyguları ben yaşayacağım
Sinemkurtkarakussk35 SevDin ayy benim yarım saate son 1 hiç bişi yok sen yine iyisin😂😂çatlıcam çattadanak orta yerimden 🤔
SevDin Sinemkurtkarakussk35 ayy benim size göre o zaman daha var ben sessizce bekliyeyim o zaman 🙈 @Sevginur böyle bekleyip sezaryen olmaktan korkuyorum hoş normalden de korkuyorum ya hayırlısı olsun bakalım gelecek bir şekilde canlarımız 😍❤️
Sevginur Ben biraz önce acile gittim hiç belirti yoktu dedim bebeğim hareket etmiyo muane etti nts bağladı ultrasyonda baktı herşey normal güzel dedi 40 hafta olmuşsun dedi 1 haftan var daha dedi git pazartesiye kadar bişey olmazsa gel yatış yapalım dedi
KnanlyyaGngr Sevginur valla bende temmuz annelerindenim :) cok heycanlıyım biraz korkuyorum bana da dua edin kızlar
Sevginur KnanlyyaGngr hiç korkma canım dünyanın en güzel şeyi anne olmak ve biz bu duyguyu tadıcaz inşallah
SevDin KnanlyyaGngr korku heyecan bende de var rabbim kolaylık versin hepimize ama birazcık belirti olsa süper olurdu sanki daha 2 ayım varmış gibi hissediyorum ne zaman başlıyor bu sancılar 😊
Senem06 klebsiella yarın doktorumuzun nöbet günü sunisancı ile doğumu başlatacağım dedi stresten çok gerildim Rabbim yardımcımız olsun Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Sevgievranos Yagmur06 oh kavuştun kuzuna sıra bizde sanırım kaç haftalıkken dogdu bebeğin ben 38+3üm cok baskı yapıyor