Senem06 klebsiella biraz önce hastaneden geldik hiç açılma yok sunisancı sadece seni yıpratır bi kaç gün daha bekleyelim dedi 1/2cm açılma olsa o bile yeter bize ama hiç yok dedi kafamda deli sorular
Sevgievranos Yagmur06 oh kavuştun kuzuna sıra bizde sanırım kaç haftalıkken dogdu bebeğin ben 38+3üm cok baskı yapıyor
klebsiella Senem06 merhaba canim ben sezeryan oldum. 1 cm aciklik vardi doktor rahimde yumusamada yok hazir degilmis ama iyi i sezeryan olmusum normal dogum yapamayacakmistim.
Sinemkurtkarakussk35 Sevginur benimde çok oluyo uzun zamandır beb ğin duruşu yada doğumun yaklaşması neden olabiliyo diye biliyorum☺️
Sevginur Bebeğim yaklaşık 1 aydır aynı pozisyonda ama şimdiye kadar hiç böyle bulantım olmamıştı bugün ilk defa gün boyu oldu sanki yeni hamileymişim gibi tuafıma gitti inşaallah doğrudur yaaa 😟
Sevgievranos Sevginur son 10 günüm heyecan dorukta hayallerde geziniyorum bazen endişe kaplıyor bi stres oluyorum hayırlısıyla beklıyoruz bakalım
Sevginur Kızlar ben doğum yaptım ama kızım emmede zorlanıyor acele ediyor boğazında çok kalıyor bide hemen hava yuttuğu için gaz yapıyo daha rahatlıkla emmedi ne yapmalıyım sizce 😟😟😟