Sevda19 Hiraninannesi1 merhaba bende orda duşunuyorum hangi doktor yaptı doğumunuzu kaç kişilik odalardı
Hiraninannesi1 Sevda19 yatış verilen odalar tek kişilik refakatcinle birlikte kalıyorsun ama istirahat için olan şans işi çift kişilikte var tek kişilikte bizi tek kişilik odaya götürdüler o konuda şanslıydım rahat oldum yani doktorumda emrah dagdevirendi ebemde semra hanımdı ikiside güzel insanlar👍
Zynp3418 Guzel_anne o odaları nasıl tutabilirim acaba hangi kanal aracılığıyla. Hiç kimse yardımcı olmuyor bana
Guzel_anne Zynp3418 canım kadın doğum servisine git söyle yardımcı olurlar yada telefonla ara bi şansını dene ☺️
zeytinkiz Fatma21e nipt testi Ümraniye devlet hastanesi ücretsiz yapıyor. Ama dün çam sakura perinatolojiye gittim o testin bir anlam içermediğini başka genetik rahatsızlıklar da olabileceğini falan söyledi gelmişim 28.haftaya hala amniyosentez öneeiyolae her hastanede imza atıyorum resmen.
Zynp3418 Guzel_anne kaçıncı katta kadın doğum servisi ? Poliklinik değil di mi servise mi çıkmam lazım. Bi de benim yatan hasta servisine çıkmama hiç izin vermedi güvenlik o yüzden gidip konuşamadım
MlkeAsel Merhaba randevu nasıl alıyorsunuz ben sürekli deniyorum alamadım.5 dakikalik mesafede oturuyorum ama randevu alamadım.ozel hastahaneye gidiyorum ikiz bebek bekliyorum perinotolojiye yönlendirdi.Hastahane çok iyi ama tabi randevu alabilene 🥰
miniginannesi9 MlkeAsel randevu almak tamamen şans işi sanırım. Bı ayda aldım randevuyu. Sürekli kontrol etmen gerekiyor, talep açman falan gerekiyor
Hiraninannesi1 Duyguonurer ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kolay doğumlarınız olsun inşallah 🙏
Goksinismail 69eyma orada doğum yapan çok akrabam var. Çok temiz titiz bir hastane çok ilgililer özel hastaneden hiç bir farkı yok. Ama yanınızda refakatci olarak bir bayan kalması gereliyor yani eşiniz kalamiyor bilin istedim 😘
Goksinismail 69eyma o zaman bir sıkıntı yok rahat rahat gidin bence hemde kendiniz de görürsünüz içiniz de rahat eder
Sareee19 zeytinkiz bende oraya gitmek ıstıyroum 38 haftadayım ama randevu duşüremıyorum nasıl alıyorsunuz
zeytinkiz Sareee19 mhrs den talep olusturuyorum ama sizin dogum cok yaklaşmış direk acilen gidin randevu almadan bakıyorlar zaten belli haftadan sonra. Acile gidin yönlendirirler.
miniginannesi9 Sareee19 randevu oluşturmak çok zor, siz direk acilden giriş yapın bugün yarın ki doktora bı gorunmus olun. Ben de bı ay sonunda bugüne brandevu düşürdüm, 35+5 im ilk kez oraya gidicem