miniginannesi9 ilk cati muayenem 37. Haftamda oldu çam ve sakura o zaman geçtim yatış yapılan odada tek kişiydim herkes kendi odasında sancısını çekti sancı odasını doğum başlamaya yakın ekipmanları getirdiler doğumumu yaptım 23.14 du refakatciyi sanci cekerken yanında tutuyorlar ama doğum esnasında çıkarıyorlar 45 dakika kadar yalniz kaldım bebek şu yuttu beşik odasına almışlardı refakatcimide 45 dakika doğumdan sonra aldılar sonra bebeği getirdiler 1 gece sancı çektiğim odada kaldım refakatcimle sonra odaya çıkardılar tek oda idi benim kaldığım oda çift olanlarda vardı ama bana tek denk geldi refakatcimle bebekle orada kaldım 23.00 gibi de çıkışımı verdiler doğumu da normal yaptım yatisim suyum sınırda idi o yüzden yapıldı 1 buçuk cm açılmam varmış gecesine gelirsin demişlerdi gerek yok yatisini yapalım dediler zaten 39+6 idim 15.10 gibi yatisim yapıldı alttan fitil verdiler acilma hizlansin diye 20.10 gibi sancilarim artti 2 dakikada bire indi 3 saat sanci cektim sonra dogum yaptim sukur ben cok memnun kaldim ebemde iyi idi semra hanim kendini teslim et dediklerini yap sancin geldiginde bagirma kendini yorma bagirmak yoruyor zaten insani nefesini burnundan al agzindan ver ikinmamaya calis sende rahat edersin doktorlarda bu arada ilk dogumum bana bu kadar hizli açılmayı bu kadar hızlı doğum yapmanı beklemiyorduk dediler doktorumda emrah dagdevirendi ben memnunum Allah razı olsun yemekleride ilgileride çok iyiydi detaylı yazdım uzun oldu kusura bakmayın 😅