zeytinkiz Sareee19 28 ise beraberiz bende 28im. Mhrs uygulamasını indirin hastane adını seçip talep olusturun mesaj gelıyor randevular acılınca sabah 11 gibi geliyor genelde mesaj ben öyle yapıyorum. Gelecek randevum 1 ay sonra mesela şimdiden talep olusturdum. Demet acar Alper Türkoğlu Adnan şar cok iyi doktorlar öyle diyorlar
miniginannesi9 zeytinkiz hamgi günler cailiyor genellikle randevular, ben bugün ilk kez gittim, doktorum iki hafta sonra tekrar gel dedi, 35+5 im. Bulurum inşallah randevu
miniginannesi9 zeytinkiz hamgi günler aciliyor genellikle randevular, ben bugün ilk kez gittim, doktorum iki hafta sonra tekrar gel dedi, 35+5 im. Bulurum inşallah randevu
zeytinkiz miniginannesi9 gün olarak belli olmuyor doktorlar farklılık gösteriyor ama 35 den sonra acilen almıyorlar mı artık sizi randevusuz ben öyle biliyorum 😟
miniginannesi9 zeytinkiz 37 den sonra aliyolar demişlerdi, bugün görevliye sordum, artık almiyoruz dedi randevusuz 40 a kadar dedi. Kime inansam bilemedim
Ftm_08_61 zeytinkiz hiç boşuna gitmeyin eskisi kadar ilgi alaka yok stajer asstanları oturtmuşlar doktorlar kapıda çay sigara yüzüne bakmıyolar bile. Kilosunu boyunu sormasan söylemiyor ultrasonda vermiyorlar
zeytinkiz miniginannesi9 son zamanlarda randevu beklersen direk doguma gidersin kız 😄🤭 ayyy dene bence acilen girmeyi sen öyle sey ilk defa duydum.
zeytinkiz Sareee19 mhrs sistemini soruyorsan evet istediğim doktorlara talep olusturuyorum randevular acılınca mesaj geliyor. Ama kadın dogum olarak talep olusturursanız sistem kimin randevusu açılırsa size mesaj atıyor. 1 randevu olustırdıgunuzda aynı bölüm için bir daha bildiri gelmiyor randevuya gitmiş olmanız yada iptal etmiş olmanız gerekiyor yeni bildirim gelmesi için. Ve 15 günlük talep olusturuluyor sonra yenilemeniz gerekli
zeytinkiz Sareee19 bilemiyorum canım bende randevu alıcam beklıyorum artık ne zamana acılırsa, 🤷 ama benım 3 haftam var daha kontrole aciliyetim yok.
Sareee19 zeytinkiz bende en son 17 Mayıs ta gıtmıştım ondan berı bekliyorum ama cok sukur bir sıkıntı hissetmedim bebegim haraketleri guzel inşallah cok geç kalmam şeker yükleme testı yaptırdınızmı
MerveAkkk Mrvgl kalacağınız odada da mı doğum yaptınız? Doktorunuz da geldi mi asistanlar mı doğum yaptırdı acaba? Ben de orayı düşünüyorum
Mrvgl MerveAkkk Evet yatisimin yapildigi odada yaptım. Tek kışilik oda. Dr kimse nöbetçi o geliyor. Erkekti benimki.
Woman 69eyma internetten araştırın isterseniz ben şikayetlere baktığımda çok iyi yorumlar görmedim yani hepsi hemen hemen aynı şikayetlerdi 6 kata bi doktor bakıyo vs. Vs.
zeytinkiz Sareee19 en son 15 haziranda gittim bende. Yok canım ben yaptırmadım tercih etmedim doktor yaptır elimizde sonuc bulunsun demişti ama istemedim. Bebek hareketleri iyi ise herşey yolundadır bu hafta acılır randevular 3 haftadır acılmıgormus genel yazıları okudum da bakalım. Bende artık 2 hafta da 1 e düşürdüm kontrolleri 29.jaftaya girdim bugün ay sonu veya temmuz başı randevu alırsam süper olur 🤭
Sareee19 zeytinkiz evet bnde yaptırmadım gerek duymadım 2 hafta da bir gitmek gerekıyor dimi artık bu aylardan sonra
zeytinkiz Sareee19 28.haftadan sonra 15 günde 1 kontrol yazıyor İnternetde ama ben sabit bir doktora gitmediğim için bişey demedi. 28 haziran 7 temmuz arası randevu bulabilirsem gitmeyi planlıyorum. 15 günde 1 kontrol düşünüyorum ben.