llFatma edanurciftci Millet yine bir şey yapmaz. Koyunuz başımızda bir çoban var o ne derse onu yapıyoruz kimse kusura bakmasın.
llFatma Deletedmom15262 Ekmek ucarsa millet yine devam öncekileri zam geldi ses çıktı mı yoookkk yine çıkmayacak.
Cilekkz-22 Deletedmom15262 evet ya 15 liranın altında neyve yok domates salatalık 5 lira altına inmiyor insan aç kalsa bile bi peynir ekmek yese bile pirzola yemiş gibi oluyo insan
Deletedmom15262 Cilekkz-22 öyle canım Allah sonumuzu hayr eylesin hersey çok pahalı pandemi diye millet mahvoldu 😔🤷♀️
Cilekkz-22 llFatma püüüf kız bu aralar hangi karpuz yiyorum biliyo musun ilk başlarda iran karpuzunu yiyodum ama şimdi bulamıyorum iran karpuzunu 😄😄😄
llFatma Cilekkz-22 Bak erdoğan en az 3 çocuk yapın diyor. 3 çocuğu bu fiyatlarla nasıl yapacan kendimi doyurcan çocuğu mu
llFatma Cilekkz-22 Senin deiğin 5-10 lu da erdoğan memnun kalır da bir de o aileye sor. Haberlerde çıkmıştı bir kadın 10 çocuk doğurmuştu. Abbooo dedim.
Adalina09 llFatma biz koydeyiz her mahallede fırın var ve köy ekmeği çok çok güzel.oluyor ona rağmen herkes hazır alıp.yiyor
Adalina09 Cilekkz-22 benim herif fırıncı günlük 4 tane ekmek veriyorlar öyle bir derdim yok çok şükür 🤣