Zeynep_ayaz Cilekkz-22 ben hic ekmek almadim kaynim firinda calistigi icin saolsun bizide dusunuo ☺😳 o kdar pahalimi ekmek sahiden
llFatma Cilekkz-22 Senin deiğin 5-10 lu da erdoğan memnun kalır da bir de o aileye sor. Haberlerde çıkmıştı bir kadın 10 çocuk doğurmuştu. Abbooo dedim.
Adalina09 llFatma biz koydeyiz her mahallede fırın var ve köy ekmeği çok çok güzel.oluyor ona rağmen herkes hazır alıp.yiyor
llFatma Adalina09 Benim öyle durumun olsa ben ekmeğimi kendim yapardım. millet ağzının tadını bilmiyor demek ki
Zeynep_ayaz Cilekkz-22 allah yardimcimiz olsun bu gidisat hic iyi gorunmuyobir dert bitiyo baskasi baslio 😳😒
Adalina09 llFatma öyle değil de zor geliyor yogurmasi beze yapması pişirmesi en az 4 kişi istiyor fırınlar çok büyük bide uzun süre yanmayinca birsuru şey yakmak gerekiyor öyle küçük fırın olsa tek başına yapılır da bizim burda öyle değil işte
Zeyneplena34 Cilekkz-22 Allahtan ekmek yemiyorum ve kayınvalidem yıllarca kendi yapar eşim ve kızıma gönderir. Gerçekten yiyemiyorum o ekmekleri. Birde Allah affetsin kağıt gibi ekmeği de 4 ₺ mi yapacaklar yazik ya