Toprak_hira59 belisslinaa keske inse ama malesf ilk gebeligimde boyleydi dedgim gbi 6 aylikken patliycak bomba gbi geziyordum 😂🤣
belisslinaa Toprak_hira59 demek ki fark ediyor, karın meselesi 😂 ben 30. Haftaya giricem top oynayıp göbek atıyorum merdivenleri hoplayarak çıkıyorum 😄🤣🤣
belisslinaa Mers 30. Haftama giricez az kaldı 47 ile hamile kaldım şu an 53üm bebek de var 1.5 kilo 😃😃
Mom06226 Mers merak etme canım son aylarda öyle bir çıkıyorkiii ben 2. Ye Hamileyim şuan inşallah çok çıkmaz karnım diye dua ediyorum hep 🤦🏼♀️😄
Mers Mom06226 benim il olduğu için iki yılda tedavi gördüm olmadı çocuğum ondandr bu istek bu heecan😂
Yenibirannee Mers benim ic karnim yoktu 3 aydan sonra hafif hafif belli olmaya başlıyordu suan 29 haftaligim 7.aya girdim oturup kalkarken zorlanıyorum :) ama insan buyusun istiyor ama bi yandan utaniyor koca gobuslu sokakta herkes bakiyor çünkü
zeytinkiz Mers ilk zamanlar öyle oluyor ama 20.haftadan sonra bir hızlı geciyor ki o ilk haftaları hatırlamıyorum bile 🤭 ayyyy doguma 100 gün kalmıs dıosun nasıl yani ya diye ben 2 gün evde dolaşmıştım cok az var nasıl yetişicek herşey falan dıye 😆😆🤭
Mers zeytinkiz benim eşimde diyor şimdi 8 ay nasıl geçecek😂bende diyorm ki iki yıl bekledm dokuz ay da karnmda bekelr sabrederiz