Mers Toprak_hira59 amin amin rabbim böyle çocuklarını çöpe atan annelerden alsn olmayan çok isteyen annelere versin inşallah
Mers zeytinkiz benim eşimde diyor şimdi 8 ay nasıl geçecek😂bende diyorm ki iki yıl bekledm dokuz ay da karnmda bekelr sabrederiz
zeytinkiz Mers gecer gecer bak sonra bir telaş başlıyor zaten alısveriş ev temizliği hastane doktor arastırmamı falan hoooop geçmiş 🤭😄
Mers zeytinkiz ben şimdiden alıyorum bebişime üstler ama hem kıza hem erkeğe olacak şeyker alıyorm😂bilmyorm çnki daha cinsiyetini
zeytinkiz Mers Bende öyle yapmıştım erkek istiyordum sonr a baktım hep kız almışım kızım olacak inşallah 😆 ama yavas yavas aşmak aylara yaymak daha iyi masraf olmuyor gibi gelıyor göze toplu alınca aşırı gidiyor bir anda. Ben 27.haftadayım suan sadece nevresim takımı yaptırıcam instagramdan 1 de gögüs için gümüş kapak alıcam başka eksik kalmadı şükür 😄 2.5 ya var daha a doguma. Kıyafetleri de herşeyi yıkadım sadece ütülenecek birde hastane canta hazırlanacak bitti. 😆 Agırlaşmadan yapmak daha iyi
MercimekveAnnesi16 Mers valla benim azcıkta olsa çıkmıştı zayıftım göbek olmayınca belli oluyordu ama dışardan gören bi insan hamile bu demezdi tabi ki 😂 16. Hafta itibari ile baya büyüdük belli olmaya başlamıştı artık ama bol oversize şeyler giydiğim için yine belli olmuyor suan 19+5 deyiz
Birpapatya4 Bu karın olayına çok takılanlar var ama herkesde aynı değil ve büyümemesi avantaj daha rahat hareket ediyor insan
Atlasmom1 Mers 20 de çok azdı varlığı yokluğu belirsiz,ama 30dan sonra ben burdayım dedi 😊 Hamilelikte insan biran önce nedense çıksın istiyor öyle bir iç güdü doğuyor 😂 hep karnıma bakardım ay çıktı mı acaba falan diye 😊 Şimdi çorap giyemiyorum 😂😂😂
kukiveannesi Mers ben 24 haftalığım ve 1 haftadır hamile olduğum anca anlaşılıyor oda dar giyince bol giyince anlaşılmıyor hala 🤷🏻♀️
PurpleTail Mers benimki 15.haftada çıkmaya başlamıştı ☺️58 kg ile hamile kalmıştım pantolonlarım sıkıyordu artık