Mers Arkadaşlar küçük ve yeni anneyim😂ilk gebeliğim çok merk ediyorum 7 haftalık bebeğim sizin göbüşler ne kdrlıkken büyümeye başladı❤️
zeytinkiz Mers 21.den sonra anca bellı oldu ama 25 den sonra hızlı bir anda büyüyor merak etme bende senın gibiydim karnım cıkmadı karnım cıkmadı dıorum 27.haftadayım 1 gün bile farkediyor büyüyor 🤭😄
Fatmakara97 Mers 12 haftalığım 9.haftadan sonra çıkmaya başladı her hafta daha da belirginleşiyor zayıf insanlarda daha çabuk büyürmüş 🥰
Toprak_hira59 Mers 7.haftada baslamisti ikisindede ama ilk gebeligimde cok istifra etmistim bunda sukur sadece bulantilarimiz var kisiden kisiye degisiyor yinede arkadasimin ne bulantisi olmustu ne istifra
zeytinkiz Mers ilk zamanlar öyle oluyor ama 20.haftadan sonra bir hızlı geciyor ki o ilk haftaları hatırlamıyorum bile 🤭 ayyyy doguma 100 gün kalmıs dıosun nasıl yani ya diye ben 2 gün evde dolaşmıştım cok az var nasıl yetişicek herşey falan dıye 😆😆🤭
Toprak_hira59 belisslinaa keske inse ama malesf ilk gebeligimde boyleydi dedgim gbi 6 aylikken patliycak bomba gbi geziyordum 😂🤣
Mom06226 Mers merak etme canım son aylarda öyle bir çıkıyorkiii ben 2. Ye Hamileyim şuan inşallah çok çıkmaz karnım diye dua ediyorum hep 🤦🏼♀️😄
kubraannecikk1 Mers senin ilk bebekse en az 23 haftada gözle görülür büyüme oluşur ama dışarıdan hamile olduğun belli olması için 27,28 hatta 30 haftayı bekle 😁
belisslinaa Mers 30. Haftama giricez az kaldı 47 ile hamile kaldım şu an 53üm bebek de var 1.5 kilo 😃😃