Cnskrdmr Dnwtr 30+2 ama benim ikiz değil ikiz teyzesiyim o yüzden merak ediyorum ne zaman doğum oluyor diye
S42 Cnskrdmr şuan 37 oldum normal doğum gözüktüğü için bide bebeklerin durumunda bi sıkıntı olmadığı sürece beklemeye Çalışcaz🙏
Cnskrdmr S42 doğumu kolaylaştırmak için bir şeyler yapıyor musunuz ya da doktorunuz bir şey önerdi mi egzersiz bitki çayı içmek hurma yemek sıcak suda oturmak gibi
Tugcedogru Cnskrdmr bana günde 40-45 squat yapabilirsin çok yormadan, en az 45 dk yürüyüş hurma günde 4-5 ve birde ahududu yaprağı çayı verdi yeşil çay gibi aynı her gün bir fincan içiyorum
alyavetuna B-1 ben 2 doktora gidiyorum ikiside ikizlerin bekleyebilsigi kadar bekliyorum genellikle 37.38.hadtada aliyorum diyorlar.
Cnskrdmr Mrtmn benim kardeşimde 38 de ağrı sancı açılma filan yok sularında azalma yok bekliyoruz öyle
alyavetuna Cnskrdmr ne kadar kalitsa okadar sağlıklı olacakları için geç almaya çalışıyor drlar. qma bugun yarin gelir yeğenleriniz insallah 🥰
Pelin-1 Burcusenel 15+5 kanama duşuk tehlikesiyle gecti 12 haftamiz şukur atlattik suan rahatim sukurler olsunn🥰
Cnskrdmr Pelin-1 inşallah görürsünüz ama biz de artık ne zaman olacak diye beklemedeyiz hep 36 son hafta olur diye düşünüyorduk
Pelin-1 Cnskrdmr en guzeli 40a kadar durabildiklere yere kadar durmalari avantaj bebekler için sagsalim dogsunlar inşallah
duygu_dag Burcusenel 33.haftadayız Tarsus’tan selamlar 🥰 benim doktorumda içeride ne kadar tutabilirsej tutucaz dedi ama tabi gelişim geriliğide varmış bizim kızlarda ondan öyle söyledi sanırım sabredin biraz daha sureklı konuşuyoruz 😍