B-1 S42 merhaba genelde 36 da ikizleri alıyolar siz ne zaman doğum yapıcaksınız ve şuan ne durumdasınız karnınız hayatınızı çok etkiliyormu 🤗
Rahimedymz S42 benim tek 35+5iz zor oluyor geceleri siz nasıl taşıyorsunuz ikisini bir bide son haftalarınız 😊
S42 B-1 bizim normal doğum gözüktüğü için hala beklemedeyiz ama hiçte doğmaya niyetimiz yok gibi. Hamileliğimin en rahat dönemi diye bilirim ne ağrı ne sızı hiçbirşey hissetmiyorum bende dört gözle artık gelmelerini bekliyorum .🌸🙏
alyavetuna B-1 ben 2 doktora gidiyorum ikiside ikizlerin bekleyebilsigi kadar bekliyorum genellikle 37.38.hadtada aliyorum diyorlar.
B-1 S42 çok güzel benim doktorum daha şimdiden sezeryana gün veriyor yani hiç normal doğum şansı bırakmıyor siz hangi şehirdesiniz umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza 🤗
Cnskrdmr S42 doğumu kolaylaştırmak için bir şeyler yapıyor musunuz ya da doktorunuz bir şey önerdi mi egzersiz bitki çayı içmek hurma yemek sıcak suda oturmak gibi
S42 B-1 gelişleri başa baş olduğu için sizinkiler farklıdır belki o yüzden kimi doktorda risk almak istemiyor. Açıkçası bende hiç normal doğum düşünmemiştim doktorum söyleyince kadar konyadayım özele gitmiyorum devlet hastanesine gidiyorum.
elfcaglar1 Burcusenel 12 bugün belim ağrımaya başladı doktorum bir hafta iki kere progestan kullan dedi normal değil mi bel ağrısı anlamadım her ihtimale karşı veriyorum dedi
ege_ayaz_mom elfcaglar1 progestan düşük tehlikesi kanama lekelenme olduğunda veriliyor benim bildiğim bel ağrısıyla progestanin ne alakası var mesela benim geçen hafta kanamam oldu gittim progestan hap verdi benimde belim çok ağrıyor sezeryan doğum ve bu 3. Hamileliğim bu zamana kadar hiç doktorum bel ağrısı için progestan yazmadı😮😮😮😮
ikizcanlarim2021 31+6 ben çok zorlanıyorum çok yoruluyorum sadece wc harici kalkmama rağmen bacaklarım kopuyor ☺️