ege_ayaz_mom elfcaglar1 progestan düşük tehlikesi kanama lekelenme olduğunda veriliyor benim bildiğim bel ağrısıyla progestanin ne alakası var mesela benim geçen hafta kanamam oldu gittim progestan hap verdi benimde belim çok ağrıyor sezeryan doğum ve bu 3. Hamileliğim bu zamana kadar hiç doktorum bel ağrısı için progestan yazmadı😮😮😮😮
elfcaglar1 ege_ayaz_mom doktorum bazen düşükler kanamayla değil ağrıyla da olabilir önlem amaçlı bir hafta kullan dedi hiç bugüne kadar olmuyodu biden başlayınca bende telaşla aradım 🤣
elfcaglar1 ege_ayaz_mom haftamız aynı sanırım siZinde karnınızda bıçak batmak gibi şeyler oluyo mu göbek çevrem sızlıyor iki saniye sonra geçiyo uyuyamıyorum bu yüzden
ege_ayaz_mom elfcaglar1 himm anladım canım yoo hayır öyle bişey yasamadim sadece belim çok ağrıyor oda sezeryan doğumda vurdukları iğneden dolayı sanırım normalde zaten agriyo hamilelikte dahada çok ağrıyor biz 12+5 günlüğüz 🤗 siz
elfcaglar1 ege_ayaz_mom bende doktora göre 12+5 sat a göre 12 😊 karnımın içinde bi şeyler yanıyor gibi spor yaparsınızda sonrasında yanma olur ya öyle 😂
Rahimedymz S42 benim tek 35+5iz zor oluyor geceleri siz nasıl taşıyorsunuz ikisini bir bide son haftalarınız 😊
S42 Rahimedymz hiç kolay olmuyor bide karnım hep önüme önüme sivrildi gitti hiç yanlara dağılma yok sanki top taşıyorum 😂
S42 Cnskrdmr şuan 37 oldum normal doğum gözüktüğü için bide bebeklerin durumunda bi sıkıntı olmadığı sürece beklemeye Çalışcaz🙏
S42 B-1 gelişleri başa baş olduğu için sizinkiler farklıdır belki o yüzden kimi doktorda risk almak istemiyor. Açıkçası bende hiç normal doğum düşünmemiştim doktorum söyleyince kadar konyadayım özele gitmiyorum devlet hastanesine gidiyorum.