Rumeysa19k Kdrelk çok iyi bi fiyat ben hayat hastanesiyle görüştüm sadece masa oda süsleme için 1000 lira vericem
Tospikinannesiii Kızlar bende doruk yıldırıma gidiyorum önümüzdeki hafta detaylı ultrasona giricem fiyatları hakkında bilgisi olan varmı
Semakacan Ygtkgn yarın ayrıntılı ultrason randevum var doğum fiyatını da sorcam 😄 paket içeriğini felan öğreneyim iyice
Mrs-ersan Semakacan merhaba Osmangazi aritmiye gidiyorsunuz sanırım, ayrıntılı ultrasona ne kadar ödeme yaptınız?
Semakacan Ygtkgn canım normal doğum ce sezaryen doğum 3500 ama isteğe bağlı sezaryen 4500 tl miş organizasyon dahil değil hastanenin ayrı bi organizasyon firması varmış mahsa organizasyon diye oda ayrı bi ücret istiyormuş yaptırmak istiyorsan
Semakacan Ygtkgn değilmiş valla şaşırdım biraz abartı fazla geldi bana ayrıca 1 gece sadece extra kalınan geceler 300 tl
zaremamysa Peki İnegol Aritmi hastanesinde normal ne kadar olduğunu bilen var mi acaba bide selenayinki
Eminedmrrr zaremamysa Onları bilmiyorum ama ben Cihangir e gidiyorum normal de sezeryan da 2750 TL miş sorduk öğrendik