Semakacan Ygtkgn o fiyatlarda içinde fotoğraf çekimi oda süslemesi olan hastaneler var valla hemde hastanede 2 gece kalındığını herkes biliyor ona da extra 300 lira alacaklar bi de
Mrs-ersan Semakacan merhaba Osmangazi aritmiye gidiyorsunuz sanırım, ayrıntılı ultrasona ne kadar ödeme yaptınız?
Somerkadir4 MercimekveAnnesi16 bende oraya gitmeyi düşünüyorum SSVD yapan bı doktor buldum fiyat değişiyor mu böyle olunca
Eminedmrrr zaremamysa Onları bilmiyorum ama ben Cihangir e gidiyorum normal de sezeryan da 2750 TL miş sorduk öğrendik
birseny lily-11 offf çok pahalı bizim de doğum jimerde olacak büyük ihtimalle doktorum orayla anlaşmalı çünkü . Neden bu kadar fark var doğumsa heryerde doğum
MercimekveAnnesi16 Somerkadir4 Temmuz ilk haftası zam geldi canım 3500 TL di 4000 olmuş sabah gidicem sorucam inşallah tekrar bakalım ama 4000 tldir Esentepe indirim yapmıyor pek
birseny Elif1010 biz yaptırdık şeker yüklemesi 350 aldılar gebelik şekeri çıktığı için dahiliye ve diyetisyen e de başladım insülün kullanıyorum diyet yapıyorum . Dahiliyeye da 200 +kan testleri idrar 350 diyetisyen 250
Somerkadir4 MercimekveAnnesi16 günaydın cnm gittin mi randevuya SSVD olayını da soraydin keşke benim salı günü randevum nasipse
MercimekveAnnesi16 Somerkadir4 ah canım şimdi görüyorum yorumunu erken görseydim sorardım ama değişen bişey olmaz fiyat konusunda bence normal doğumda bi sıkıntı çıkarmazlar sana ben sanmıyorum kötü düşünme
Somerkadir4 MercimekveAnnesi16 bazı hastane doktorları konu SSVD olunca uçuk fiyatlar cikariyorlarmis ta o yüzden merak ediyorum
MercimekveAnnesi16 Somerkadir4 öyle şey mi var ya saçma sapan işler yapmazlar ben sanmıyorum doktorundan doktoruna da değişir gerçi yapcam diyen de yapar