Semakacan Sultann1603 aa ben tam tersi ilgisini çok beğendim konuşkan baya herşeyi detaylı söylüyor valla belki senin bebiş daha göstermemiştir belli etmemiştir o yüzden bana da kıza benziyo ama bi dahaki kontrolde daha net belli olur dedi
Semakacan Sultann1603 git canım öğrenirsin mutlaka hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Gulsah16 ogrencianne35 embiye hanım benim gebeligimde gittiğim bir doktordu bende memnun kalmıştım kendisi ve ekibinden doruk Hastanesi’nde değil mı hala ?
birseny Elif1010 biz yaptırdık şeker yüklemesi 350 aldılar gebelik şekeri çıktığı için dahiliye ve diyetisyen e de başladım insülün kullanıyorum diyet yapıyorum . Dahiliyeye da 200 +kan testleri idrar 350 diyetisyen 250
Nagihanekmen raiko merhaba benimde doktorum Faruk bey ne kadar fiyat verdiler acaba söylediğiniz şeyler için
Ygtkgn Sibel1906 Semakacan canim dogum fiyatlarini ögrenebildinmi aritmi hastanesinde bende güler hanima gidiyorumda
Semakacan Ygtkgn yarın ayrıntılı ultrason randevum var doğum fiyatını da sorcam 😄 paket içeriğini felan öğreneyim iyice
Ygtkgn Sultann1603 nasil daha kücük diyor canim bende güler hanima gidiyorum ikili taramada bi hafta önde cikti bebegim ama güler hanim bi hafta geriden hesapla sen dedi sizindemi öyleydi